Jurnalul.ro Ştiri Politică De ce au renunţat aleșii la concediile de lux

De ce au renunţat aleșii la concediile de lux

de Sînziana Duţă    |   

Politicienii români sunt în vacanță, însă, spre deosebire de anii trecuți, mulți dintre ei au ales să fie mult mai discreți și nu au mai invadat rețelele de socializare cu poze din locațiile de vis în care s-au relaxat înainte de începutul unei noi sesiuni parlamentare. Vara aceasta, mulți dintre aleșii poporului au dat vacanțele exotice pe destinații autohtone, iar cei care totuși au hotărât să plece peste granițe s-au îndreptat către țări precum Grecia sau Italia.

Dacă în ultimii ani ne-a obișnuit să își petreacă vacanţa pe plajele din Miami sau Madeira, anul acesta președintele Klaus Iohannis s-a rezumat doar la câteva escapade pe crestele montane de la noi din țară. Cu toate că se ştie foarte bine că șeful statului este un împătimit al drumețiilor, întâlnirile cu turiștii de pe traseele din Carpați au fost folosite din plin ca acțiuni de imagine, nefiind puține situațiile în care în spațiul public au apărut poze cu Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, singuri sau cu turiştii aflaţi pe aceleaşi trasee.

Abia instalat în funcție, prim-ministrul Mihai Tudose și-a delegat atribuțiile vicepremierului Marcel Ciolacu pentru perioada minivacanței de Sfânta Maria, acesta alegând să petreacă câteva zile liniștite în Grecia. În urmă cu două săptămâni, șeful Executivului spunea că el și miniștrii săi nu își vor lua concediu. „După cum ne vedeți, suntem aici. Nu că nu vrem, dar avem foarte multă treabă. Şi au înţeles colegii mei. Suntem oameni, nu suntem mașini, dar niciunul dintre colegii mei nu a plecat în concediu sau nu

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri