Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce spune o actriță care a participat la funeraliile lui Alain Delon: „Te-ai fi crezut la înmormântarea unui mare naş din Sicilia"

Ce spune o actriță care a participat la funeraliile lui Alain Delon: „Te-ai fi crezut la înmormântarea unui mare naş din Sicilia"

de Redacția Jurnalul    |   

Actriţa Nicole Calfan s-a aflat între cei aproximativ 40 de invitaţi la funeraliile lui Alain Delon, sâmbătă, la proprietatea acestuia din Douchy, în Loiret. Ea spune că „te-ai fi crezut la înmormântarea unui mare naş din Sicilia, cu toată frumuseţea pe care o presupune acest lucru”, potrivit AFP.

Ea a fost partenera lui Delon în „Borsalino", un film de Jacques Deray din 1970. Artista apreciază că funeraliile „Ghepardului” au fost „incredibile şi atât de demne, cu fervoare, flori albe şi sicriul său negru”.

Citiți și Alain Delon și-a organizat funeraliile încă din 2018. Cum dorea să fie înmormântat 

Actorul a fost îngropat în cea mai strictă intimitate, în apropiere de câinii săi, în capela de pe proprietatea sa, aşa cum a dorit, o procedură „excepţională”, care a necesitat o autorizaţie prefectorală.

Telefoanele mobile le-au fost luate celor prezenţi la înmormântare, din motive de confidenţialitate.

Citiți și Trendul lansat de Alain Delon dăinuie și astăzi în România. Unde se produceau cojoacele "alendelon"

La cererea familiei, prefectura a interzis survolarea proprietăţii tot weekendul.

„Copiii au luat cuvântul în mod magnific, toţi trei, cu multă emoţie, cu o ţinută incredibilă în emoţie şi durere. Totul aducea a tatăl lor”, a precizat actriţa, care a refuzat să intre în detaliile ceremoniei, pentru a „respecta voinţa lui Alain”, potrivit Antena3 CNN.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri