Jurnalul.ro Ştiri Social Diagnosticat cu cancer în fază terminală, un mire a făcut la nunta sa un ANUNȚ care a ÎNCREMENIT toți invitații

Diagnosticat cu cancer în fază terminală, un mire a făcut la nunta sa un ANUNȚ care a ÎNCREMENIT toți invitații

Un mire căruia i s-a spus că mai are câteva săptămâni de trăit, după ce a fost diagnosticat cu cancer, a șocat invitații după ce a mărturisit că nu este deloc în fază terminală, scrie Mirror.

Jack Kane, în vârstă de 23 de ani, a implorat asistentele să îl dea jos din scaunul său cu rotile pentru a putea să îngenuncheze și să își ceară iubita în căsătorie, după ce a aflat de disgnosticul său șocant.

Cuplul, care avea o relație de trei ani, s-a căsătorit la Spitalul Universitar James Cook din Middlesbrough opt zile mai târziu. Însă, a fost modul în care Jack a mărturisit soției sale, familiei și prietenilor că nu este pe moarte.

Jack a fost anunțat că este pe moarte după ce sănătatea sa s-a deteriorat rapid, nu a mai fost capabil să meargă și a început să aibă dureri intense de spate. După mai multe teste, a fost diagnosticată o tumoare pe coloana sa, iar tânărul de 23 de ani a primit veștile devastatoare că mai are doar câteva săptămâni de trăit.

După ce nunta a fost organizată, o ecografie a scos la iveală că tumoarea se micșorează, iar ulterioarele teste au descoperit că nu avea deloc cancer.

Jack primește în continuare tratament, dar este optimist în privința viitorului.

Subiecte în articol: nunta cadou cancer tumoare diagnostic
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri