Jurnalul.ro Ştiri Locale Dino Parc Râșnov și Tedi îi invită pe copii la Festivalul Veseliei

Dino Parc Râșnov și Tedi îi invită pe copii la Festivalul Veseliei

de Redacția Jurnalul    |   

Dino Parc Râșnov și Tedi îi invită pe copii la Festivalul Veseliei

În perioada 1-6 mai 2024, cu ocazia minivacanței de 1 Mai și Paște, Dino Parc Râșnov, împreună cu Tedi, îi așteaptă pe vizitatori la Festivalul Veseliei. De Paște, copiii sunt invitați la o vânătoare de ouă specială, cu premii surpriză, în cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. În plus, Dino și Tedi le-au pregătit celor mici atelier de crafts, concursuri de dans și o mulțime de alte jocuri distractive.

Între 1-6 mai, Dino Parc Râșnov organizează o serie de activități senzaționale pentru cei mici, oferindu-le experiențe inedite și promoții speciale. Astfel, în ziua de 1 mai, copiii se vor bucura de o reducere de 20% la biletele de intrare, iar pe 2 mai distracția senzorială e garantată, căci copii se bucură de acces gratuit la Labirintul cu lasere. Ziua de 3 mai aduce o reducere de 30% la Traseul de aventură, unde curajul și îndemânarea vor fi puse la încercare. Iar 5 mai, prima zi de Paște, când parcul se va deschide la ora 11:00, va fi o zi plină de voie bună, cu o vânătoare de ouă specială și multe premii grozave, oferite de Dino și Tedi. Pe 6 mai continuă promoțiile festive, care aduc 30% reducere la Dino Trenuleț.

Cea mai iubită și așteptată activitate de Paște la Dino, Egg Hunt, revine anul acesta mai distractivă ca niciodată! Astfel, participanții au șansa de a câștiga ouă surpriză din partea Dino, dar și premii speciale de la Tedi, ascunse printre dinozauri. În restul zilelor de vacanță, de miercuri până sâmbătă, dinozaurii au pregătit Dino Hunt, o cursă cu indicii ce îi va purta pe copii într-o aventură palpitantă, la finalul căreia vor primi premii din partea Dino și Tedi.

 

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri