Jurnalul.ro Ştiri Observator Directorul STB: În urma celor 5 zile de proteste, ne vom afla în imposibilitatea plății salariilor

Directorul STB: În urma celor 5 zile de proteste, ne vom afla în imposibilitatea plății salariilor

Directorul Societății de Transport București, Adrian Criț, avertizează că în urma celor cinci zile de proteste, compania ar putea ajunge în imposibilitatea plății salariilor. Declarația a fost făcută luni dimineața.

„Ne vom afla în imposibilitatea plății salariilor, cei care refuză să revină la muncă sunt responsabili de acest lucru... Se face o analiză”, a spus Adrian Criț.

„Salariații care au dorit să iasă pe traseu au fost amenințați... există imagini... organele de cercetare penală își vor face datoria”, a adăugat directorul STB.

Adrian Criț a mai spus că a sunat la 112 și că s-ar putea deschide dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor deoarece sindicaliștii au organizat mitinguri.

„Vă rog reluați activitatea, vă rog respectați legea, vă rog să-i respectați pe bucureșteni”, a declarat Criț.

Directorul STB, Adrian Criț, a anunțat că toți participanți la greva spontană au fost trecuți pe o listă și vor fi cercetați disciplinar.

„Sunt mii de angajați (în această situație n.r.), nu spun că vor pleca toți”, a precizat dIrectorul STB.

Potrivit calculelor făcute de specialiștii companiei, fiecare zi de protest la STB a însemnat o pierdere de 4,8 milioane de lei.

Luni dimineață pe traseele din București nu circulă decât180 de vehicule, majoritatea fiind tramvaie și troleibuze. Acest lucru înseamnă 24% din totalul mijloacelor de transport.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: greva stb
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri