Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Dr. Monica Pop are ”Dreptul de fericire”, acum când trece prin cele mai grele momente din viaţa sa: "De ce tocmai eu a trebuit să pățesc așa ceva?!"

Dr. Monica Pop are ”Dreptul de fericire”, acum când trece prin cele mai grele momente din viaţa sa: "De ce tocmai eu a trebuit să pățesc așa ceva?!"

Monica Pop (62 de ani), unul dintre cei mai buni medici oftalmologi din ţara noastră, are grave probleme de sănătate, pe care le-a ţinut ascunse de public, dar nu şi de prieteni... singurii care ştiau de drama sa.

În urmă cu trei ani, a fost diagnosticata cu cancer la colon, iar după două operații grele a aflat că a reuşit să învingă boala. Însă, din păcate, cancerul a recidivat recent, scire spynews.ro

”Cel mai greu e psihic. Mai ales când eu știu că am făcut tot ce trebuia să fac și totuși boala a recidivat… Ajungi să te întrebi: cât bine am făcut eu în viață mea, de ce tocmai eu a trebuit să pățesc așa ceva?! Fără dubiu, hazardul joacă un rol foarte mare în viețile noastre”, a mărturisit Monica Pop la ”Dreptul de fericire” de la Happy Chanel.

Citeşte o scurtă biografie a medicului Monica Pop, pe spynews.ro

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri