Jurnalul.ro Ştiri Externe Ed Sheeran dobândește o participație minoritară la Ipswich Town

Ed Sheeran dobândește o participație minoritară la Ipswich Town

de Redacția Jurnalul    |   

Cântărețul și compozitorul Ed Sheeran a achiziționat o participație minoritară în clubul Ipswich Town din Premier League. Sheeran, care este un fan de-o viață al Tractor Boys, a cumpărat o participație de 1,4 % în echipa nou promovată.

Cei de la Ipswich spun că Sheeran nu va face parte din consiliul de administrație al clubului, deoarece investiția sa este doar „pasivă și minoritară”.

Sheeran, care a fost sponsorul principal al tricoului Town din 2021, a proiectat, de asemenea, al treilea kit al clubului inspirat de Suffolk.

„Este visul oricărui fan al fotbalului să fie acționar al clubului pe care îl susțin eși mă simt foarte recunoscător pentru această oportunitate”, a declarat tânărul în vârstă de 33 de ani, citat de BBC Sport.

„Am trăit în Suffolk de când aveam trei ani și, în timp ce călătoresc în lume și uneori mă simt ca un străin în orașele mari, Suffolk și Ipswich m-au făcut întotdeauna să mă simt parte a comunității.

„Este o mare bucurie să fiu un fan al Ipswich Town. Există suișuri și coborâșuri, dar fotbalul înseamnă să iei suișurile și coborâșurile. Nu sunt un acționar cu drept de vot sau un membru al consiliului de administrație, doar contribui cu niște bani în clubul pe care îl iubesc, așa că vă rog să nu veniți la mine cu sugestii de semnături sau tactici de joc.

„Sunt încântat că Premier League va începe în acest weekend. Să înceapă!”

Președintele Ipswich, Mark Ashton, a adăugat: „Sprijinul pe care Ed și echipa sa ni l-au arătat în ultimii trei ani a fost de-a dreptul remarcabil și pentru el să facă această investiție este ca o progresie naturală în relația noastră.

„Pentru unul dintre cei mai mari artiști din lume să ne ofere atât de mult din timpul său și să ofere clubului o astfel de expunere incredibilă în întreaga lume, în timp ce cere foarte puțin în schimb, subliniază exact ceea ce face ca această relație să fie una atât de specială.”

Ipswich își începe campania din Premier League acasă cu Liverpool sâmbătă, de la ora 14.30.

 

(sursa: Mediafax)

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri