Jurnalul.ro Ştiri Educatie Edituri internaționale de top sprijină profesorii din România, în plină criză

Edituri internaționale de top sprijină profesorii din România, în plină criză

În plină criză, speakeri de renume mondial și traineri consacrați vin în sprijinul profesorilor din România, la Conferința Anuală ”National Geographic Learning Day”, pentru a le prezenta cele mai noi tendințe în educație și metode moderne prin care elevii pot fi ajutați să învețe mai ușor și să trăiască fericiți.

”Păstrând tradiția de a aduce specialiști de top în predarea limbii engleze, conferința din acest an îmbină o abordare complexă a actului didactic, punând accent atât pe predarea limbii engleze cât și pe abordarea holistică a elevului, prin crearea unei relații durabile între elev și profesor în care cursanții nu doar învață, ci și deprind și abilități care le cultivă încrederea în sine și o mentalitate pozitivă”, a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

Conferința va aborda aspecte importante din domeniul educațional, pecum: cultivarea unei mentalități pozitive în rândul elevilor, depășirea eșecului, implementarea conceptului de învățare a limbii pe bază de proiecte (PBLL – Project-Based Language Learning), o combinație între conceptul de învățare pe bază de proiecte (PBL – Project-Based Learning) și conceptul de învățare integrată a conținutului și a limbii (CLIL - Content and Language Integrated Learning) și încurajarea elevilor în direcția în care să învețe bine, dar și să trăiască bine.

Evenimentul este organizat de Fischer International și Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu prestigioasa editură National Geographic Learning și va avea loc online, joi 21 Octombrie 2021, începând cu ora 18:00. Participarea este gratuită. Se acordă certificat de participare.

Înscrierea se realizează prin completarea unui formular pe www.cartiengleza.ro sau accesând link-ul de mai jos: https://bit.ly/3mKGbxd

La eveniment sunt așteptați să ia parte peste 1.000 de profesori de limba engleză din întreaga țară, dar și profesori de alte discipline, părinți, elevi, studenți, specialiști în educație.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri