Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB iernează pe locul 2 în Liga 1, la 10 puncte distanță de CFR Cluj

FCSB iernează pe locul 2 în Liga 1, la 10 puncte distanță de CFR Cluj

Noua arenă a celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe a găzduit duminică seara confruntarea gazdelor cu FCSB, într-un meci contând pentru etapa a 21-a a Ligii 1. Partida s-a încheiat cu o remiză albă, 0-0, eroul meciului fiind tânărul portar a lui FCSB, Târnovanu, paradele sale salvând punctul pentru FCS

Meciul a început cu Târnovanu în prim plan, după ce acesta a reținut un șut din lovitură liberă, al lui Aganovici. Titularizat pentru că FCSB nu avea altă soluție pentru a respecta regula Under 21, Târnovanu a intervenit la 10 șuturi pe poartă, paradele sale reușind să evite goluri ca și făcute în cel puțin 3-4 rânduri.

Gazdele au solicitat două lovituri de pedeapsă în prima repriză, de fiecare dată pentru presupus henț în careu, fără succes însă.

Sepsi au avut principalele ocazii în prima parte a reprizei secunde, Târnovanu fiind din nou la post. Antrenorul lui Sepsi, italianul Cristiano Bergodi, a fost eliminat pentru proteste,în minutul 66, pentru ca apoi, Oaidă să semneze cea mai mare ocazie a lui FCSB, cu o deviere interesantă în transversala porții lui Niczuly.

Meciul s-a încheiat tot în careul oaspeților, Târnovanu având ale două intervenții de excepție, la șuturile lui Golovca și Achahbar.

Remiză albă ce nu favorizează niciuna din echipe, FCSB aflându-se la 10 puncte distanță de CFR, după ultimul meci al anului.

Sepsi Sfântu Gheorghe, care are ca obiectiv clasarea în primele 6, va ierna abia pe locul 10, cu 26 de puncte, la 6 distanță de un loc în play-off.

 

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: FCSB
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri