Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB sancționat de FRF: Disputarea unei partide fără spectatori. Amendă de 60.000 de lei

FCSB sancționat de FRF: Disputarea unei partide fără spectatori. Amendă de 60.000 de lei

Partida dintre FCSB și Chindia Târgovişte, din etapa a 26-a a Ligii I, se va disputa fără spectatori din cauza sancțiunii aplicate de Comisia de Disciplină a FRF, anunță clubul de fotbal. Totodată, va plăti o amendă de 60.000 de lei.

"FCSB anunţă că partida cu FC Chindia Târgovişte, de duminică seara (Arena Naţională), se va disputa fără spectatori. Această situaţie a apărut după decizia Comisiei de Disciplină a FRF, care astăzi a dictat suspendarea terenului FCSB pentru o etapă, precum şi plata unei noi amenzi în valoare de 60.000 lei, ca urmare a incidentelor de la meciul cu FC Universitatea Craiova 1948. Este a doua amendă în valoare de 60.000 lei primită de clubul nostru în această săptămână, după cea legată de incidentele de la derby, care s-a disputat pe Stadionul Dinamo", scrie pe site-ul clubului. 

Fanii clubului au aprins şi au aruncat materiale explozive în teren şi tribune.

Suporterii care şi-au achiziţionat bilete pentru meciul cu Chindia Târgovişte din13 februarie, ora 19:55, pe Arena Naţională din Capitală, vor primi banii înapoi.

 

Subiecte în articol: fcsb
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri