Jurnalul.ro Ştiri Justitie O femeie şi doi bărbaţi, reţinuţi pentru că înşelau bătrâne şi le deposedau de bijuterii

O femeie şi doi bărbaţi, reţinuţi pentru că înşelau bătrâne şi le deposedau de bijuterii

de Redacția Jurnalul    |   

O femeie şi doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi instanţei cu propuneri preventive, pentru infracţiuni de înşelăciune şi furt, comise sub pretextul oferirii persoanelor de vârstă înaintată a unor produse drept pomană, ori a prezicerii viitorului acestora, prin diferite ritualuri.

"La data de 2 iulie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Serviciul de Investigaţii Criminale - Sector 3 au prins în flagrant trei persoane imediat după ce ar fi săvârşit o infracţiune de înşelăciune, asupra unei femei, în vârstă de 76 de ani", informează un comunicat al DGPMB.

Potrivit anchetatorilor, trei persoane - o femeie în vârstă de 52 de ani şi doi bărbaţi - ar avea preocupări de natură infracţională, pe linia infracţiunilor de înşelăciune şi furt, comise sub pretextul oferirii persoanelor de vârstă înaintată a unor produse drept pomană, ori a prezicerii viitorului acestora, prin diferite ritualuri.

Pe data de 2 iulie, în jurul orei 18,00, bănuiţii au fost prinşi în flagrant, în judeţul Constanţa, imediat după comiterea unei infracţiuni de înşelăciune.

"În timp ce doi bărbaţi asigurau paza locului pentru a nu fi surprinşi, bănuita ar fi abordat o femeie, în vârstă de 76 de ani, iar sub pretextul că îi va descânta bijuteriile pe care le poartă, ar fi deposedat-o de cercei, un inel şi un lănţişor, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 4.000 de lei", arată sursa citată.

Bănuiţii au fost imobilizaţi şi conduşi la audieri.

Subiecte în articol: femeie barbati reținuți bijuterii
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri