Jurnalul.ro Ştiri Observator Fetiță în vârstă de șase ani, internată în spital cu suspiciune de coronavirus

Fetiță în vârstă de șase ani, internată în spital cu suspiciune de coronavirus

Un copil a ajuns la Spitalul din Piatra-Neamț, cu suspiciune de coronavirus, fiind vorba despre o fetiță în vârstă de șase ani, întoarsă cu familia din Veneția (Italia), au afirmat, pentru MEDIAFAX, oficialii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Neamț.

Potrivit conducerii DSP Neamț, fata a fost transportată, sâmbătă seara, la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, unde i s-au recoltat probe.

„Sâmbătă, DSP Neamț a fost notificat de către o clinică pediatrică din Piatra-Neamț cu privire la un caz care se încadrează în definiția de caz pentru coronavirus. Este vorba despre o fetiță în vârstă de 6 ani. Familia s-a întors împreună cu fata pe 18 februarie, din Veneția. Ieri, părinții s-au dus cu fetița la această clinică. Au fost îndrumați către Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț, unde i s-au recoltat probe”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al DSP Neamț, dr. Mirela Grădinaru.

Fetița manifesta tuse seacă, febră și dureri în gât, iar în prezent este auto-izolată la domiciliu, împreună cu părinții.

Probele au fost trimise la Iași, și se așteaptă rezultatul pentru coronavirus.

 

Subiecte în articol: coronavirus
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri