Jurnalul.ro Sport Sporturi FIBA U20 EuroBasket. Când are loc partida România - Georgia. Victorie pentru tricolori în primul meci

FIBA U20 EuroBasket. Când are loc partida România - Georgia. Victorie pentru tricolori în primul meci

de Redacția Jurnalul    |   

Naționala U20 de baschet a României joacă sâmbătă cu Georgia, în cadrul FIBA U20 EuroBasket - Pitești 2024, Division B, după ce a câștigat vineri primul meci, cu Estonia, informează Agenția Națională pentru Sport (ANS).

Partida de vineri cu Estonia s-a terminat cu scorul de 73-70 pentru România, victoria venind în ultimele 34 de secunde ale jocului, când avantajul tricolorilor a fost adus de coșul reușit de Lungu:.

„Cu 28 de secunde înainte de final, același Lungu a aruncat la coș în ultima secundă de atac și a marcat din nou, provocând o explozie de bucurie în tribunele Pitești Arena, unde 1000 de fani au fost prezenți pentru a susține naționala de tineret la primul meci din cadrul campionatului european FIBA U20 EuroBasket 2024, Division B”, aratp ANS.

Pentru România au marcat: Lungu 20p (2x3), Bădălău 18p (2x3), Lăpuște 16p, Nistor 4p, Oinaru 4p, Stan 4p, Puscasu 3p, Cârstea 2p, Șomăcescu 2p.

Sâmbătă, de la ora 18.00, România va juca împotriva Georgiei cel de-al doilea meci al său în Grupa D.

Subiecte în articol: baschet fiba u20 eurobasket
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri