Jurnalul.ro Timp liber Finala de popularitate „Next Star”: magie și dresură de câini, gimnastică și teatru de păpuși, acrobații la bară și umor

Finala de popularitate „Next Star”: magie și dresură de câini, gimnastică și teatru de păpuși, acrobații la bară și umor

Telespectatorii Antenei 1 îi aleg favoritul, sâmbătă, 25 august, de la ora 20.00, la “Next Star”, în finala de popularitate a celui de-al nouălea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru. Cei 16 concureni ai serii vor putea fi votai printr-un sms la 1272, începând cu ora 20.00 i până în momentul în care prezentatorul Dan Negru va spune „Stop vot”. Concurentul care va strânge cele mai multe voturi va primi Trofeul de Popularitate i un premiu de 5000 de euro. Câtigătorul va fi ales exclusiv în urma votului telespectatorilor căci, de această dată, juraii Pepe, Lidia Buble i Dorian Popa vor avea doar un rol consultativ.

E copleitor să tiu că-i întâlnesc i îi prezint pe cei care peste 10-20 de ani vor fi marile vedete ale României. Mă simt ca un călător în timp. Vor dispărea i se vor schimba toate, de la telefoane la net, dar talentul o să rămână. Despre talent e vorba în finala de popularitate”, spune Dan negru, prezentatorul show-ului.

Dans modern i pe hoverboard, magie i dresură de câini, gimnastică i teatru de păpui, dansuri populare ucrainene i româneti, dar i momente muzicale inedite, acrobaii la bară i umor, toate se vor regăsi pe scena Finalei de popularitate a celui de-al nouălea sezon.

46 de copii vor urca pe scena de la “Next Star”, individual sau cu trupa din care fac parte, în finala de popularitate a celui de-al nouălea sezon al emisiunii. În marea competiie vor intra: Sebi (6 ani) i Dani (7 ani), din Bucureti, cu un număr muzical, Davin Geambau (9 ani), din Bucureti, cu un moment de percuie i de dans, David Petre (11 ani), din Ploieti, cu un număr de pian i umor, dar i Gabriela Nicolae (8 ani), din Bistria, care va susine un moment de dans modern. Mirela (5 ani) i Kamelia (6 ani) din Chiinău vor cânta cum tiu ele mai bine un hit al muzicii româneti, Ana Beregoi (11 ani), din Orhei, va susine un dans pe hoverboard, iar Giulia Tabără (11 ani), din Giurgiu, va cânta o piesă din repertoriul internaional. Un număr de gimnastică a pregătit David Puicea (12 ani), din Bucureti, pentru această finală, pe când Kozaciok, un grup format din 24 de copii, cu vârste între 8 i 14 ani, din satul Bălcăui, judeul Suceava, va aduce pe scena show-ului un dans popular ucrainean. Alexandra erban (14 ani), din Covasna vine să bată la toacă, Brothers Crew, din Bucureti, adică ase copii, cu vârsta între 10 i 14 ani, vin să danseze sub directa îndrumare a lui Piticu de la Simplu, iar Petru Olteanu (8 ani), din Bucureti, să realizeze un număr de magie. Teo Angheluă (6 ani), din Baia Mare, va face o dresură de câini, Diana Romaniuc (9 ani), din Bucureti, a pregătit un număr de acrobaii la bară, Drago Condescu (10 ani), din com. Secu, judeul Dolj, aduce pe scenă un moment de teatru de păpui, pe când Andrei Ileana, un căluar în vârstă de 11 ani, din judeul Arge, va juca alături de colegii din trupa Doina Bâscovului.

Cine va fi câtigătorul finalei de popularitate a celui de-al nouălea sezon, telespectatorii vor decide sâmbătă, 25 august, de la ora 20.00, numai la Antena 1.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri