Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Roman: Grupul deputaților PNL nu participă la votul asupra moțiunii de cenzură

Florin Roman: Grupul deputaților PNL nu participă la votul asupra moțiunii de cenzură

Florin Roman a anunțat că grupul deputaților PNL nu vor participă la votul asupra moțiunii de cenzură.

„Grupul deputaților PNL nu participă la votul asupra moțiunii de cenzură, pe care PSD a transformat-o într-un ghem de minciuni. Moțiunea PSD ar fi trebuie să se intituleze:

El susține că PSD, după ce „a lăsat România cu depozitele goale de medicamente, cu stocuri ZERO”, a dus în permanență o luptă pentru sabotarea Guvernului: „S-au plâns că măsurile luate de Guvern sunt prea dure, au cerut relaxare peste relaxare și rezultatul este ca am ajuns la o medie de peste 1200 de cazuri pe zi. Au lăsat Guvernul fără posibilitatea unor acțiuni legale și astfel, numărul cazurilor grave de pe secțiile ATI a explodat”.

Roman mai spune că „lupta de gherilă a PSD s-a mutat apoi pe plan economic, solicitând măriri de pensii și salarii, de parcă România nu ar fi trebuit să aloce sumele necesare luptei anti-COVID-19”.

Grupul deputaților PNL amintește că la votarea bugetului de stat, România nu era în situația de a lupta împotriva „unui virus care nu a plecat”.

„Acum, baronii roșii ai PSD vor să genereze o criză politică, să arunce România în haos, doar pentru interese de partid. Este cel mai iresponsabil lucru pe care îl poate face PSD! Nicăieri în lume, un partid nu a forțat o moțiune de cenzură în perioada pandemiei! PNL nu girează acest demers politicianist al baronilor PSD, unul iresponsabil, neconstituțional și împotriva intereselor de stabilitate politică a unei țări aflate încă în război cu pandemia”, a mai scris Florin Roman.

 

Subiecte în articol: Florin Roman
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri