Jurnalul.ro Timp liber Culinar Găluște cu brânză (Rețeta lui Radu Anton Roman)

Găluște cu brânză (Rețeta lui Radu Anton Roman)

Gălușcă zice românul la mai multe bucate. Și la sarma, și la găluștele de griș de pus în supă, și la copturi de tot felul, tăvălite-n pesmeturi și acoperite cu smântână, eventual cu dulceață, ținând loc papanașilor din altă cultură culinară zonală a României. 

Ne-ar fi fost greu să află la ce anume s-a gândit Radu Anton Roman dacă n-ar fi spus-o chiar el, cu atâta dulceață în glas și în condei...

Altă gălușcuță, de pe la Beclean și Năsăud, care mult bună este și destul bine face, cu fierbințeala ei, lângă înghețul vitreg al iernii.


Ingrediente

..............

Află mai departe detaliile acestei delicioase RETETE ROMANESTI

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri