Jurnalul.ro Ştiri Locale Giurgiu - Un șofer a decedat după ce a adormit la volan

Giurgiu - Un șofer a decedat după ce a adormit la volan

Şeful Poliţiei Rutiere Giurgiu, Marian Popescu, a declarat vineri pentru AGERPRES că un bărbat în vârstă de 40 de ani din municipiul Giurgiu a decedat vineri după ce a adormit la volan şi autoutilitara pe care o conducea a intrat într-un cap de pod şi apoi s-a răsturnat pe câmp. 

'Un bărbat în vârstă de 40 de ani din municipiul Giurgiu a decedat astăzi după ce, în timp ce se deplasa către Bucureşti, pe DN 5, în dreptul localităţii Uzunu, a adormit la volan şi autoutilitara pe care o conducea a intrat într-un cap de pod după care s-a răsturnat pe câmp', a declarat Marian Popescu. 

El spune că în maşină se mai afla un bărbat, naşul celui decedat, care a declarat poliţiştilor că l-a văzut pe şofer că a adormit, a strigat la el, dar acesta nu a auzit, autoutilitara a intrat într-un cap de pod şi apoi s-a răsturnat pe câmp. 

Şoferul autoutilitarei a decedat pe loc, iar pasagerul din dreapta acestuia a suferit fracturi la membrele superioare şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de urgenţă Giurgiu. 

Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă. AGERPRES(AS- autor: Camelia Bigan, editor: Mihai Simionescu)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri