Jurnalul.ro Ştiri Externe Kamala Harris va ține un discurs important în Carolina de Nord despre strategia economică

Kamala Harris va ține un discurs important în Carolina de Nord despre strategia economică

de Redacția Jurnalul    |   

Vicepreședintele SUA Kamala Harris va susține vineri primul discurs centrat pe politică în noul său rol de candidat democrat la președinție. Experții susțin că ea va aborda modalități de reducere a costurilor, o preocupare care se află pe lista de priorități a alegătorilor.

Kamala Harris se va deplasa la Raleigh, în Carolina de Nord, pentru a anunța schița unui plan „de reducere a costurilor pentru familiile din clasa de mijloc și de a reduce prețurile”, a spus un oficial de campanie, potrivit Reuters.

Harris „știe că prețurile sunt prea mari și va face din combaterea inflației o prioritate din prima zi”, a adăugat oficialul care a refuzat să fie identificat.

Abordarea arată o diferență izbitoare față de strategia lui Donald Trump. De altfel, sondajele arată o creștere a democratei care îl devansează cu câteva puncte pe republican.

Discursul lui Harris va fi urmărit cu atenție pentru a se afla dacă strategia sa diferă radical de cea a președintelui Joe Biden, ale cărui politici economice au primit note mici de la alegătorii deranjați de costul locuințelor, medicamentelor, alimentelor și benzinei.

(sursa: Mediafax)

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri