Jurnalul.ro Ştiri Observator HOROSCOP 2018. Ce te face irezistibil în funcție de zodie

HOROSCOP 2018. Ce te face irezistibil în funcție de zodie

HOROSCOP 2018. Numerologul Mihai Voropchievici a alcătuit o listă a calităților care te fac irezistibil în fața potențialilor parteneri.

Tu știi care sunt punctele tale forte în 2018?

HOROSCOP 2018

Berbec- Pozitivitatea, e un deschizător de drumuri. Dacă ești pozitiv, ce oferi știi că primești, atunci anul acesta, vei radia. Trebuie să fie la fel de zâmbăreț și să fie alături de ceilalți.

Taur – Prin excelență au o trăsăutră de bază: Generozitatea fantastic de mare. Mai exprimă și grija față de cel de lîngă el, de a-l susține și de a-i oferi iubire.

Gemeni – Nu se tem să iubească și să răspândească dragoste. Ei fac viața frumoasă. Trebuie să fie veseli în continuare și să răspândească dragostea și afecțiunea.

Rac – Racii au niște apanaje, radiază empatie. E o caracteristică fantastică. Plus de astea, Racii au și inuiția. Ei te simt dacă ai nevoie și devin mama răniților.

Leu – Te dărâmă cu încrederea în el. Ei pleacă cu această încredere spre reușită. Ceilalți se pot inspira de la el.

Fecioară – Ambiția ieșită din comun. Empatia combinată cu inteligența îi face mai buni. Trebuie să dea dovadă de ambiție și să fie muncitori.

Balanță – Au entuziasm și idei și proiecte pe care le pun în aplicare. Își exercită influența asupra celorlalți.

Scorpion – Iese în evidența anul acesta prin loialitatea și dedicarea cu care vine în întâmpinarea apropiaților. Scorpionul e fantastic de loial și dedicat.

Săgetător – Domină prin libertatea lui în 2018, afară de inteligența lui ieșită din comun. Poate mobiliza mase de oameni. Îi poate aduce pe mulți pe linia de plutire.

Capricorn – Iese în evidență prin muncă. Are un an în care seduce. Capricornii înfloresc anul acesta. E o zodie cu foarte multă afectivitate.

Vărsător- Ies în evidență prin autenticitate. Ei debordează prin sinceritate. Nu trebuie supărați anul acesta. Câștigă prin felul lor unic de a face un lucru.

Pești – Sunt oameni fantastic de grijulii. Sar în ajutorul celor năpăstuiți. Sunt oameni bun la suflet. Anul acesta excelează prin bunătatea lor.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri