Jurnalul.ro Horoscop Horoscop august 2024 pentru toate zodiile: 5 semne fac schimbări în relație

Horoscop august 2024 pentru toate zodiile: 5 semne fac schimbări în relație

de Moira Dună    |   

Pe măsură ce valurile lunii iulie se estompează, ne întoarcem pe plajă și îmbrățișăm razele însorite ale lunii august - și toate lecțiile pe care le are de oferit. Vor fi câteva momente esențiale care ți-ar putea aduce anxietate acum dar, pe de altă parte, vei înțelege mult mai bine ceea ce este necesar pentru a deveni cea mai bună versiune a ta.

Mai multe tranzite dinamice au loc pe 4 august. Venus se mută în Fecioară, planeta iubirii, frumuseții și creativității. Așteaptă-te să te simți inspirat de simplitatea rafinată, care îți va permite să abordezi creativitatea și relațiile mai pragmatic. Venus în Fecioară poate fi uneori puțin critică, așa că ai grijă la momentele de judecată. Arta este subiectivă, așa că toți avem propria noastră definiție a ceea ce este frumos. Menține-ți lumea în echilibru.

Pe 4 august începe temutul Mercur retrograd și va dura până pe 28 august. Până pe 4 august vei fi expus la umbra retrogradă a lui Mercur timp de aproximativ 3 săptămâni, începând cu 16 iulie. Acordă-ți timp pentru a reflecta la locul în care te afli zilnic. Cu acest Mercur retrograd, avem două semne care ne influențează, cu Mercur dansând între Fecioară și Leu. Tendințele asociate cu sănătatea, planificarea și organizarea noastră, cine suntem, cum ne împărtășim povestea și vorbirea noastră personală vor fi în fruntea acestie retrogradări. 

Ultimul tranzit, din 4 august, este Luna nouă în Leu. Suntem la jumătatea drumului în Leu, iar Luna nouă oferă o oportunitate de a ne pune din nou în lumina reflectoarelor. Lunile Leu sunt dramatice, expresive și creative, aducând stropi de energie în viețile noastre. Practică niște ritualuri de lună nouă, cum ar fi vizualizarea, dansul și cântecul dorințelor inimii tale, ca o formă de a defini cu îndrăzneală cine ești pentru lumea din jurul tău.

Luna se liniștește până pe 19 august, când va apărea o Lună plină și Jupiter care face conjuncție cu Saturn. Luna plină în Vărsător te va ajuta să pui viitorul în prim plan. Luna din Vărsător are energie detașată în mod natural, îndepărtând emoțiile pentru a lua în considerare sentimentul colectiv. Acolo unde Luna nouă a Leului ne permite să ne punem pe primul loc, Luna plină din Vărsător ne amintește cum ne încadram în societate și cum contribuim la aceasta. S-ar putea să simți momente în care trebuie să renunți la unele dorințe determinate de ego pentru a arăta mai bine pentru oamenii din jurul tău. Idealurile romantice și acțiunile umanitare sunt necesare, dar nu ar trebui să fie în detrimentul individualității tale. Luna plină din Vărsător este despre a realiza cum trebuie să ne creăm spațiu pentru noi înșine și pentru alții, astfel încât nevoile și emoțiile noastre să poată ocupa în siguranță același spațiu.

Conjuncția Jupiter-Saturn este unul suculent care ne trezește pe toți. Pentru a înțelege acest aspect, trebuie să ne uităm înapoi la momentul în care Jupiter și Saturn făceau conjuncție, adică în 2020, când s-au găsit amândoi în Vărsător. Conjuncția anterioară Jupiter + Saturn a inaugurat o nouă eră, forțându-ne să privim înapoi la lumea veche și să ne imaginăm cum ar putea arăta lumeanouă. Progresele în tehnologie, sănătate și modul în care ne accesăm unul pe celălalt în societate au fost prezentate unul altuia în acea perioadă, iar acum Jupiter x Saturn creează un punct de control pe aceste teme.

Cu Jupiter în Gemeni și Saturn în Pești suntem încurajați să vedem cum expansiunea noastră mentală poate echilibra responsabilitățile spirituale și emoționale. Pragmatismul și logica sunt întotdeauna grozave, dar trebuie să ascultăm și patosul care ne leagă de alți oameni. Trebuie să ne asigurăm că ne străduim să fim mai deschiși la ideile și experiențele altora. Această conjuncție Jupiter-Saturn este despre criza în acțiune – probabil că ceva nu merge bine în viața ta și ești împins să fii mai deschis pentru a permite schimbării să curgă.

Sezonul Leului se încheie pe 22 august, Mercur retrograd se încheie pe 28 august, iar Venus intră în Balanță pe 29 august. Venus în Balanță aduce echilibrul și armonia înapoi în viețile noastre - în special în modul în care ne exprimăm și relaționăm cu ceilalți. Pe călcâiele unui Mercur retrograd, Venus în Balanță este soluția perfectă pentru a ajuta la calmarea oricăror tensiuni care ar fi putut apărea. Venus în Balanță îmbunătățește o cantitate de energie care curge liber. Acesta este un moment excelent pentru a evalua modul în care te-ai lăsat să te răsfeți și de unde vin neconcordanțele în relațiile tale. Compromisul și colaborarea sunt susținute de Venus în Balanță, așa că nu te feri să-ți faci mai puține griji și să iubești mai mult.

Berbec
August îți oferă o oportunitate unică de a reseta și de a elabora strategii. Cu Marte în Gemeni toată luna, mintea ta este încă activată, forțându-te să te concentrezi asupra micilor detalii care ajută la construirea unei imagini de ansamblu. Este normal să fii cu ochii pe premiu, grăbindu-te în lucrurile care te entuziasmează – dar ce te va ajuta să te asiguri că premiul nu îți scapă din degete odată ce te apropii de el? August  reîțiamintește de importanța planificării și de pericolele vederii în tunel. Vei fi provocat să nu eviți munca mai puțin plăcută care trebuie făcută, dar este esențial să te asiguri că ai evaluat toate modalitățile potențiale de a ajunge acolo unde doriești. Spre sfârșitul lunii s-ar putea să simți că relațiile tale încep să ia un ton mai jucăuș și mai interesant, așa că nu te îndepărta de colaborare dacă te trezești cu un obstacol în fața ta.

Taur
 Venus face câteva mișcări grozave în această lună, care ar trebui să-ți permită să pui plăcerea pe prim plan. Ești cunoscut pentru abordarea ta rafinată și artizanală a vieții, permițându-ți doar să te răsfeți cu cele mai bune lucruri ale vieții. Cu toate acestea, vei fi provocat să te asiguri că nu exagerezi. În cea mai mare parte a lunii, Venus în Fecioară te va ajuta să discerni unde trebuie să fii mai intenționat cu privire la bucuria și plăcerile tale și unde ai putea fi în exces. Luna nouă și plină te vor ajuta, de asemenea, să pui în perspectivă casa și viața profesională. S-ar putea să găselti noi oportunități de a te conecta cu familia și emoțiile, îndepărtând în același timp așteptările inutile la muncă.

Gemeni
Odată cu viitorul Mercur retrograd și conjuncția Jupiter + Saturn, s-ar putea să te simți dezorientat pe tot parcursul lunii august. Din luna martie 2023 ai fost în mod continuu provocat să evoluezi și să-ți asumi responsabilitatea pentru viitorul tău. Luna care urmează ar putea stârni câteva momente care îți amintesc de ce te afli în acea călătorie. Cu Mercur retrograd la orizont, poți reflecta asupra modului în care te-a influențat educația și cum poți fi mai încrezător în a te exprima. August vrea să încetinești și să miroși trandafirii, mai degrabă decât să-ți faci griji pentru tot ce ar putea merge prost. Reconectează-te cu ceea ce te motivează și folosește-l ca punct de referință pentru a naviga prin decizii.

Rac

Deoarece ești condus de Lună, este întotdeauna important să examinezi modul în care Luna nouă și Luna plină vor afecta harta ta. August te invită să evaluezi sentimentul de sine cu experiențele comune. Cu Luna nouă s-ar putea să fii mai conștient de puterea ta și mai dispus să acorzi prioritate dorințelor și nevoilor. Valoarea ta va fi pusă la îndoială, împreună cu modul în care îți permiți să stai ferm în ceea ce știi că meriți. Odată cu Luna plină  vei înțelege mai bine influențele celor mai apropiați de tine. Dar ține minte: ți-ai prioritizat atât de mult nevoile încât ai pierdut din vedere ceea ce te va ajuta să-ți trăiești viața ideală?

Leu
August este întotdeauna momentul să strălucești deoarece sezonul Leului este în plină desfășurare. Poți să te pui în fruntea propriei experiențe fără a-i judeca pe ceilalți. Luna aceasta se dovedește promițătoare pentru tine deoarece vei avea șansa să faci un pas înainte și mai încrezător decât ai fost înainte. Așteaptă-te să te cureți de relațiile care nu te lasă să exiști în individualitatea ta. În această lună, nu uita că și tu, uneori, va trebui să faci sacrificii și compromisuri. Lumea nu se învârte în jurul tău atât de mult pe cât ți-ai fi dorit. August înseamnă să te asiguri că îți dai prioritate, în timp ce nu-i neglijezi pe ceilalți.

Fecioară
Cu atâta energie a Fecioarei în această lună, s-ar putea să te simți mai activat decât de obicei. Retrogradul Mercur, care îți guvernează harta, începe în semnul tău, accentuându-ți simțul de sine. Cine ești, care sunt visele tale și care sunt fricile și anxietățile tale care te împiedică să îmbrățișezi cea mai bună versiune a ta? Conjuncția Jupiter + Saturn oferă o oportunitate interesantă de a-ți evalua calea vieții și cine este în prezent cu tine. Poate vrei să lucrezi mai mult cu alții sau relațiile tale actuale au nevoie de reîmprospătare. Indiferent de alegerea ta, august îți va aminti cine ești, încotro te îndrepți și cine te sprijină.

Balanță
August va fi un moment excelent pentru a deveni visător și creativ. Cu Venus în Fecioară îți va fi mai ușor să aduci acele vise și viziuni eterice în lumea materială. Frumusețea lui Venus în Fecioară este că îți va aminti cum să visezi mare, păstrând în același timp pragmatismul necesar pentru a îndeplini acele vise. Nu lăsa indecizia ta naturală să te împiedice să urmărești experiențe creative sau romantice la care te simți chemat în această lună. Pe măsură ce luna se încheie, vei putea găsi confort în a te exprima mai autentic.

Scorpion
August te va obliga să te concentrezi pe cele mai intime conexiuni. Conjuncția Jupiter + Saturn reprezintă o provocare interesantă pentru tine să te gândești la ceea ce îți determină fericirea. Când împărtășești, ai tendința să te aștepți să primești 100% înapoi de la cealaltă persoană. Din moment ce te-ai reconectat cu acel loc pasional din viața ta, ți se va aminti că, iubind pe altul, iubești, la rândul său, experiența lui. Fii deschis pentru a lăsa experiența voastră comună să fie împărtășită cu adevărat, acceptând ca alții să ocupe ocazional locul șoferului - ai putea fi plăcut surprins de călătorie.

Săgetător

Relațiile și dinamica familiei tale ar putea avea unele denivelări în această lună. Ești condus de Jupiter, ceea ce face un aspect tensionat al lui Saturn. Aceste planete influențează în prezent relațiile tale (Jupiter) și viața de acasă/de familie (Saturn). Jupiter te ajută să aduci mai mulți oameni în rând, permițându-ți să înveți și să crești prin perspectivele și conversațiile lor unice. Saturn, totuși, îți amintește cum arată acele relații fundamentale acum – și cum oamenii noi din viața ta îți pot schimba perspectiva. Folosește asta ca punct de referință pentru modul în care ai spațiu pentru tine și pentru alții. Păstrează mintea și inima deschisă și ascultă ce spun și fac alții.

Capricorn
Pentru că ești condus de Saturn, este esențial să te uiți la viitorul conjuncției Jupiter + Saturn pentru tine. Saturn te ajută să remodelezi felul în care procesezi informațiile și să țini cont de lucrurile mici din viață. Cu Jupiter în Gemeni, viața ta de zi cu zi, rutina și sănătatea au ocazia de a se extinde și de a fi mai deschis pentru a primi sfaturi despre moduri mai bune de viață. Fii atent la ceea ce înveți despre modul în care trăiesc alții și găsește echilibrul și oportunitățile cu ritmuri circadiene unice. S-ar putea să te simți uneori confuz, deoarece judecata ta spune să îți menții status quo-ul. Cu toate acestea,  până la sfârșitul lunii august vei ști cum să-ți remodelezi perspectiva și să abordezi viața de zi cu zi pentru a evolua potrivit wmagazine.com.

Vărsător
În luna august a fiecărui an, relațiile tale sunt în centrul atenției. Luna nouă s-ar putea să aducă niște bombe noi pasionale pe insula ta proverbială a iubirii, iar Luna plină te-ar putea ajuta să renunți la acele gânduri și sentimente persistente care te împiedică să fii autentic cu tine însuți. August va fi un moment bun pentru tine să visezi mai mare pentru tine. Energia Vărsătorului ia în considerare în mod natural influențele societății, în timp ce se lipește de individualitatea lor, dar cum poți să-ți acorzi mai mult spațiu pentru ca experiența ta singulară să fie experiența ta singulară? 

Pești
Una dintre planetele tale conducătoare este Jupiter, care face parte dintr-o conexiune semnificativă ce îți schimbă perspectiva luna aceasta. Jupiter te ajută să te  dezvolți și să-ți lărgești viața de acasă – poate că te-ai mutat recent, te-ai reconectat cu membrii familiei sau ai adăugat pe cineva nou în familie. Cu toate acestea, pe măsură ce Saturn și Jupiter se conectează în această lună, ți se amintește cine ești alături de oamenii cărora le permiti să intre în sanctuarul tău. Creezi suficient spațiu pentru ca această versiune actuală a ta să existe în pace cu schimbările care au loc în casa ta? Gândește-te unde ai fost în 2020 și unde te afli acum. Cu toții am făcut schimbări drastice de atunci, dar ți-ai permis să schimbi complet modul în care locul în care îți odihnești capul în fiecare noapte reflectă acele schimbări?

 

Subiecte în articol: zodii horoscop august
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri