Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 3 - 9 decembrie 2018. Este timpul să vă bateți pentru ceea ce doriți

Horoscop săptămânal 3 - 9 decembrie 2018. Este timpul să vă bateți pentru ceea ce doriți

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toată săptămâna 3 - 9 decembrie 2018.

Horoscop SAGETATOR: Urmeaza o perioada superactiva la domiciliu. Fie ca este vorba despre redecorare, renovare sau chiar o mutare rezidentiala, sunteti prinsi cu tot felul de proiecte pe care le vreti terminate cât mai curând. Spor la treaba!

Horoscop CAPRICORN: Ritmul vietii de zi cu zi se va accelera si veti dispune de o importanta energie. Cu toate acestea, exista un pericol de conflict cu rudele, vecinii sau fratii, motiv pentru care ati putea reactiona cam prea agresiv.

Horoscop VARSATOR: Este timpul sa va bateti pentru ceea ce doriti. Dorinta de a face mai multi bani este prezenta in gândurile dumneavoastra. Faptul ca veti câstiga mai mult nu inseamna neaparat ca veti si cheltui corespunzator!

Horoscop PESTI: Marte a intrat in semnul dumneavoastra, va stimuleaza energia si va da ocazia sa aratati lumii de ce sunteti in stare. Veti face o impresie buna celor din jur, asa ca veti deveni un luptator pentru propriile drepturi.

Horoscop BERBEC: Este deschisa calea spre relatii bune cu toti din jurul dumneavoastra. Jupiter va scoate in cale oportunitati fabuloase, iar in viitor veti explora caile spre perfectionare, mai ales daca lucrati in domenii precum mass-media, publicitate, medicina sau legislatie.

Horoscop TAUR: Va doriti mai mult echilibru in viata dumneavoastra, mai ales ca iubiti mult confortul. La serviciu, relatiile cu colegii sunt destul de asezate. Nu uitati sa va acordati mai mult timp pentru odihna. Aveti multa nevoie de ea.

Horoscop GEMENI: Ambitia este treaza si nimeni nu va poate opri sa mergeti dupa ceea ce va doriti sa impliniti. Obtineti multe beneficii de pe urma succeselor si a proiectelor terminate la timp. Bafta!

Citeste aici horoscopul integral

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri