Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 august 2016. Ai grijă să îţi alegi victimele cu înţelepciune

Horoscop zilnic, 12 august 2016. Ai grijă să îţi alegi victimele cu înţelepciune

Berbec: O persoană de sex feminin îţi provoacă o bucurie, astăzi. Îţi merge bine în activităţile care implică parteneri. Eşti copleşit de emoţii pozitive.

 

Taur: Îţi vine mai uşor, astăzi, să citeşti gândurile altora. Nu te grăbi să le spui că ai ghicit ce simt. Ar putea crede că îi spionezi.

 

Gemeni: Eşti mai impresionat, azi, de suferinţa altora, ca de obicei. Vei fi de mare ajutor dacă ai sta de vorbă cu cei care au probleme.

 

Rac: Azi ai putea finaliza un proiect care se va dovedi foarte important pentru viaţa ta profesională. Recunoaşterea calităţilor tale te va face mândru.

 

Leu: Gândurile tale sunt prea vizionare pentru ca ceilalţi să le înţeleagă. Împărtăşeşte-le doar cu prietenii apropiaţi, eventual la un pahar.

 

Fecioară: Oamenii din jurul tău sunt mai sentimentali, azi. Astfel de manifestări emoţionale nu prea sunt pe gustul tău, dar trebuie să le suporţi.

 

Balanţă: Astăzi te simţi şugubăţ şi îţi vei convinge prietenii să jucaţi feste altor prieteni. Ai grijă să îţi alegi victimele cu înţelepciune.

 

Scorpion: O zi bună pentru a face curăţenie generală în casă. Ai energia fizică necesară şi flerul pentru a schimba cu gust amplasamentul mobilei.

 

Săgetător: O discuţie lungă şi intensă cu o persoană apropiată îţi poate scoate la iveală sentimente pe care nu ştiai că le ai. Te vei simţi mai uşor, după.

 

Capricorn: Eşti pus pe treabă, însă se pare că eşti singurul din anturajul tău animat de astfel de porniri. Oricât ai trage de alţii, nu-i poţi urni.

 

Vărsător: Eşti cuprins de o lene de zile mari, astăzi. Nu are rost să ai remuşcări pentru asta. O zi de leneveală nu a omorât pe nimeni până acum.

 

Peşti: Zi propice pentru investiţii care pot aduce câştiguri mari. Nu te arunca orbeşte, însă, ţine cont şi de sfaturile celor mai în vârstă.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri