Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 iulie 2016. Nu te teme să experimentezi lucruri noi

Horoscop zilnic, 28 iulie 2016. Nu te teme să experimentezi lucruri noi

Berbec: Sunt şanse ca planurile pe care ţi le faci de dimineaţă să fie anulate după-amiaza. Ar fi bine să ai nişte alternative la îndemână.

 

Taur: O zi în care se pot ivi conflicte. Primeşti cerinţe diferite de la două tabere la care ţii la fel de mult. Fii cooperant pentru a răzbi.

 

Gemeni: Eşti prea subtil pentru binele tău. În special în problemele care ţin de dragoste, ar trebui să fii mai direct pentru a obţine ceva.

 

Rac: Se poate ivi o situaţie care, deşi pare complicată, te va ajuta să înţelegi multe despre tine însuţi şi despre ceilalţi, după rezolvare.

 

Leu: Dacă lucrurile stagnează în viaţa amoroasă, poate că e timpul să încerci ceva mai radical. Nu te teme să experimentezi lucruri noi.

 

Fecioară: Cu firea ta schimbătoare nu vei reuşi să rezolvi nimic notabil. Ar fi util să te şi ţii de o direcţie, dacă tot ai apucat într-acolo.

 

Balanţă: Nimic nu te poate scoate din calmul tău, astăzi. Oricum, nici nu înţelegi şi nici nu prea îţi pasă de ceea ce se întâmplă în jurul tău.

 

Scorpion: Dacă te simţi prins într-o relaţie care nu mai merge, astăzi ar fi o zi ideală pentru a-i pune capăt. Cu puţin curaj, poţi începe un drum nou.

 

Săgetător: Ai multă energie fizică, astăzi. Poate că a venit în sfârşit ziua în care să te apuci serios şi sistematic de practicarea unui sport.

 

Capricorn: Nu lăsa ruşinea sau teama de eşec să te împiedice să-ţi exprimi sentimentele faţă de o altă persoană. Găseşte-ţi cuvintele şi rosteşte-le!

 

Vărsător: O pauză de la rutina zilnică ar fi ceea ce ţi-ar trebui pentru a-ţi recăpăta tonusul. Măcar fă-ţi planuri, dacă nu poţi acţiona imediat.

 

Peşti: Eşti mai gelos decât ar fi cazul. Meditează puţin la situaţia ta din cuplu şi întreabă-te dacă nu cumva ai tras concluzii pripite.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri