Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 iulie 2016. Gândeşte bine fiecare pas

Horoscop zilnic, 29 iulie 2016. Gândeşte bine fiecare pas

Berbec: Oportunităţile care pot duce la îndeplinirea visurilor tale se pot ivi, astăzi, dar nu într-un mod foarte evident. Fii cu ochii în patru.

 

Taur: Problemele mărunte se numesc aşa dintr-un motiv; nu trebuie să te stresezi prea tare din cauza lor. Altfel rişti să devii agasant pentru alţii.

 

Gemeni: O zi propice pentru a face investiţii financiare pe termen lung. Poţi intra şi într-un parteneriat, dar alege cu atenţie cu cine te asociezi.

 

Rac: O zi în care eşti mai creativ ca de obicei. Te vei distra foarte bine dacă adaugi câte o înfloritură la fiecare acţiune pe care o faci.

 

Leu: Încearcă să nu-ţi epuizezi resursele pentru cauze care nu merită efortul. Gândeşte bine fiecare pas şi nu ceda încăpăţânării care te guvernează.

 

Fecioară: Este important să fii conciliant, dar nu e cazul să ajungi preş în faţa altora. Dacă cineva te jigneşte, răspunde cu aceeaşi monedă.

 

Balanţă: Drumul ştiut este cel mai bun, în cazul tău, astăzi. Fereşte-te să te implici în lucruri pe care nu le stăpâneşti. Ai putea gafa.

 

Scorpion: Să refuzi un dar e politicos, dar păgubos. Nu e cazul să fii jenat dacă ţi se oferă ceva, chiar dacă ţi se pare că nu meriţi.

 

Săgetător: Chiar dacă îţi vine greu să ţii pasul cu vremurile, ar trebui să faci un efort. Nu ai vrea să fii lăsat în urmă şi considerat depăşit.

 

Capricorn: Fii sută la sută tu, astăzi. Nu are rost să fii doar un individ dintr-o turmă, atâta timp cât simţi că locul tău nu este acolo.

 

Vărsător: O zi în care graţie elanului tău poţi face progrese considerabile în proiectele tale. Atenţie, însă, alţi oameni ar putea să te saboteze.

 

Peşti: O zi în care ai putea fi copleşit de invidie. Ţi se pare că toţi prietenii tăi au o viaţă mai bună şi mai interesantă ca a ta.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri