Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 30 iunie 2016. Energia ta le dă elan şi altora

Horoscop zilnic, 30 iunie 2016. Energia ta le dă elan şi altora

Berbec: Apare o oportunitate de a-ţi suplimenta veniturile. Acest lucru te motivează să îţi concentrezi toate energiile, renunţând la proiecte mici.

 

Taur: Este posibil să primeşti veşti de la un prieten care stă foarte departe, poate în altă ţară. Se lasă şi cu o invitaţie de a-l vizita.

 

Gemeni: Simţi nevoia de acţiune, însă trebuie să ai grijă să cântăreşti bine fiecare pas. Se ivesc multe oportunităţi, dar şi pericole.

 

Rac: Empatia cu cei din jurul tău este la cote mari, azi. Te oferi să alini dureri sau să îi ajuţi aşa cum poţi pe cei care au nevoie.

 

Leu: Multă lume vine la tine, azi, pentru a-ţi cere un sfat sau o opinie. Experienţa ta de viaţă se dovedeşte foarte utilă în aceste cazuri.

 

Fecioară: Te descurci bine când vine vorba de sarcini intelectuale. Ai discuţii în care îi uimeşti pe alţii, dar îţi şi clarifici propriile idei.

 

Balanţă: Un prieten apropiat, care are probleme financiare, ar putea apela la tine pentru un împrumut. Mai bine l-ai învăţa să facă economii.

 

Scorpion: După o perioadă în care ai aruncat cu banii în toate direcţiile începi să fii mai raţional în privinţa cheltuielilor. Nu prea ai de ales...

 

Săgetător: Simţi nevoia de a te exprima prin artă. Chiar dacă nu vei crea o capodoperă, te vei distra mult desenând sau modelând plastilină.

 

Capricorn: Îţi merge bine în carieră, unde te remarci prin realizări deosebite. Asta te face optimist, sentiment care îţi îmbunătăţeşte şi viaţa privată.

 

Vărsător: Eşti inspirat, iar visele pe care până acum le-ai fi catalogat imposibile ţi se par realizabile. Energia ta le dă elan şi altora.

 

Peşti: Capeţi un interes care se învecinează cu pasiunea pentru un subiect care până acum te lăsa rece. Noua "jucărie" îţi ocupă tot timpul.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri