Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 septembrie 2022. Gemenii și Vărsătorii primesc vești bune despre bani

Horoscop zilnic, 29 septembrie 2022. Gemenii și Vărsătorii primesc vești bune despre bani

Berbecii își petrec ziua alături de copii, Taurii sunt obsedați de serviciu, Racii și Peștii se relaxează, Leii sunt empatici, Fecioarele întâmpină opoziție, Balanțele își stabilesc obiective, Scorpionii sunt preocupați de carieră, Săgetătorii acordă atenție partenerului, Capricornii vor să se mute.

Berbec

Nu te arunca cu capul înainte la muncă. Ordinea și curățenia pot aștepta cu siguranță încă o zi. Discuțiile cu prietenii și familia ar trebui să fie prioritatea ta acum. Petrece după-amiaza făcând activități cu copiii. Angajează o babysitter pentru seară. Ți-ar face bine să ieși cu partenerul tău, doar voi doi.

Taur

Este posibil ca gândurile tale să fie complet transformate la lucru. Oricât de mult ar trebui să-ți dedici timpul liber familiei, nu te poți deconecta. Cînd ești acasă îți verifici emailul. Poate îți suni în secret partenerul de afaceri. Membrii familiei tale dau ochii peste cap dar îți înțeleg și îți iartă comportamentul nebunesc. Asigură-te însă că apelezi la farmec pentru a-i liniști. 

Gemeni

Aceasta este o zi bună pentru probleme financiare. Cu cardurile de credit epuizate, este posibil să te gândești că resursele tale nu sunt suficiente. Dar astăzi este posibil să primești câteva știri care arată contrariul. Este posibil să obții un venit extraordinar sau să descoperi că portofoliul dtău generează profituri sănătoase. Este o zi bună pentru acte.

Rac

S-ar putea să te simți destul de leneș și, cu siguranță, meriți să te simți așa! Ai nevoie de puțin timp liber după toate activitățile din ultima săptămână. Oferă-ți cadoul unei adevărate zile libere. Fă doar ce vrei, fie că te uiți la filme sau petreci după-amiaza relaxându-te în cadă. Îngăduință totală. 

Leu

Te consideri o persoană practică dar astăzi gândurile tale se pot îndrepta către lucruri mistice și spirituale. Intuiția ta este puternică acum, permițându-ți să te adaptezi la sentimentele celor dragi. Acest lucru îți permite să fii empatic și înțelegător, lucru pe care partenerul tău îl apreciază în mod special. Intuiția ta te poate inspira să abordezi o problemă într-un mod nou. Lasă-ți mintea să rătăcească și vezi unde te duce.

Fecioară

Probabil că vei întâmpina opoziție. Chiar și cei din jur vor părea necooperanți. Încearcă să nu lași asta să te deranjeze prea tare. Urmează-ți propriile instincte și să lucrează singur dacă este necesar. Odată ce ai avut șansa de a-ți avansa ideile pe cont propriu, le poți prezenta din nou.

Balanță

Gândurile tale de astăzi se vor îndrepta probabil către stabilirea unor obiective pentru viitor, în special în ceea ce privește cariera ta. Deși ai făcut multe progrese în ultimele luni, vrei să vezi progrese. Aceasta ar fi o zi grozavă pentru a începe să te gândești la modalități concrete de a face acest lucru. De ce să nu faci o sesiune de brainstorming în familie? Este probabil să obții sfaturi grozave.

Scorpion

Energiile planetare de astăzi îți stimulează ambiția. Ai putea găsi modalități de a-ți continua cariera. Poate cauți o promovare sau te gândești la un alt loc de muncă. Acesta este momentul ideal pentru a pune în aplicare planuri concrete pentru viitor.

Săgetător

Ai fost atât de ocupat în ultimele săptămâni încât s-ar putea să fi neglijat din greșeală persoana specială din viața ta. Ar putea fi necesar un pui de somn la mijlocul după-amiezii. De ce să nu-ți inviti iubita să ți se alăture?

Capricorn

Este posibil ca în viitorul apropiat să ți se pregătească o mare schimbare. Poate  realizezi că locuința și cartierul nu mai sunt potrivite. Dacă te-ai jucat cu ideea de a te muta, astăzi s-ar putea să primești câteva informații care te motivează să-ți transformi fantezia în realitate. Aceasta este o zi bună să cauți o casă nouă.

Vărsător

Poate că ați cheltuit destul de mulți bani în ultima vreme și aștepți temător facturile.  O evaluare rapidă a încasărilor azi poate aduce vești minunate. S-ar putea să-ți fi menținut bugetul în limitele stabilite. Încearcă totuși să nu reacționezi exagerat dacă și se pare că ai mai mulți bani decât credeai. 

Pești

Aceasta este o zi bună pentru a reflecta la ultimele săptămâni și pentru a obține puțină perspectivă. Probabil că ai muncit prea mult și ai neglijat alte priorități din viața ta. Oferă-ți această zi pentru a te relaxa și a vorbi cu prietenii și rudele. Vorbește, râde și relaxează-te.  Nu fi obsedat de sarcinile care te așteaptă la birou. 

 

Subiecte în articol: horoscop zilnic
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri