Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 iulie 2024. Gemenii vor să se distreze. Fecioarele sunt preocupate de dragoste

Horoscop zilnic, 9 iulie 2024. Gemenii vor să se distreze. Fecioarele sunt preocupate de dragoste

de Moira Dună    |   

Berbecii, Taurii și Racii sunt atrași de spiritualitate, Leii și Peștii au inspirație, Balanțele visează cu ochii deschiși, Scorpionii vor să plece în vacanță, Săgetătorii vor să redecoreze, Vărsătorii își dezvoltă un talent.

Berbec

Ești un gânditor profund iar astăzi mintea ta poate să nu fie în această lume. Cărțile despre psihologie și metafizică ar putea fi atrăgătoare. Bisericile, centrele de meditație și alte locuri spirituale ar putea fi deosebit de atractive. S-ar putea să participi la un program sau un atelier dar, mai ales, vei dori să fii singur cu gândurile tale. Scrie-ți gândurile deoarece vei dori să ți le amintești mai târziu.

Taur

Te atrag evenimentele care au loc la biserici, centre de meditație și alte locuri cu orientare spirituală. Poate vrei să participi la un serviciu sau un program la unul dintre ele. Nu fi surprins dacă îți vin în mint perspective profunde care aruncă puțină lumină asupra unei situații actuale.

Gemeni

Probabil că zilele precedente au fost deosebit de agitate. Astăzi vrei să te distrezi pentru a scăpa de toate. Poate că există un alt domeniu pe care ai vrut să-l urmărești. S-ar putea să te gândești serios la asta acum. Nu-ți face planuri până nu te întorci în lumea materială. 

Rac

Mintea ta este mai înclinată decât de obicei să exploreze domenii care par puțin speculative. Rituri spirituale antice, preistorie sau povești ciudate ar putea fi în mintea ta. S-ar putea să cauți cărți despre aceste subiecte. Ai tendința de a fi sceptic cu privire la astfel de lucruri, dar acum vrei să înveți despre ele. 

Leu

Câteva vise intense te-ar putea vizita în seara asta. Ține un caiet și un pix lângă pat. Este important să-ți amintești de ele. Vei dori să vizualizezi fiecare detaliu.  Ele ar putea da naștere la noi informații despre tine, o nouă revelație spirituală sau inspirație artistică. Cărțile ar putea fi de ajutor pentru a înțelege ceea ce îți spun visele.

Fecioară

Evenimentele care implică arte sau studii spirituale ar putea avea loc astăzi. S-ar putea să iei legătura cu oameni noi care îți împărtășesc interesele. Dragostea ar putea căpăta o aură de basm. S-ar putea să-ți vezi iubitul prin ochelari de culoare trandafir. Ar trebui să te bucuri de el, atâta timp cât nu te lași prins de așteptări nerealiste. Este un om la fel ca toți ceilalți.

Balanță

Visele cu ochii deschiși despre viitorul tău ți-ar putea lua mult timp astăzi. Inspirația ar putea da un real impuls proiectelor la care ai lucrat. Acestea ar putea implica eforturi artistice sau poate unele amenajari pe care vrei să le faci prin casă și grădină. Lucrul împreună cu cei din jur poate aduce mai aproape de prieteni, membri ai familiei și, eventual, un iubit. Conversațiile ar putea lua o întorsătură neașteptată.

Scorpion

S-ar putea să te trezești visând cu ochii deschiși la locuri îndepărtate, poate jucându-te cu ideea de a merge într-o vacanță într-un loc pe care ai vrut mereu să-l vizitezi. Nu este o zi bună pentru a face planuri precise. Probabil că nu vei fi înclinat să faci asta acum. Iubirea poate lua o întorsătură neașteptată deoarece pare să se formeze o legătură spirituală între tine și un potențial partener.

Săgetător

S-ar putea să te uiți prin casa ta și să te gândești la câteva moduri noi și interesante de a o înfrumuseța. Poate o vopsea nouă, un tapet sau covor pri chiar un mic obiect de artă ar putea face o mare diferență. 

Capricorn

Ceva se întâmplă în apropiere și vrei să participi. Ai putea simți că ai un picior în această lume și celălalt în alta. Porțile comunicării intense s-ar putea deschide între tine și un prieten apropiat sau iubit. Între voi există o legătură spirituală strânsă și veți simți cu adevărat efectele ei acum.

Vărsător

Aceasta este o zi grozavă pentru a dezvolta orice talente latente pe care vrei să le explorezi, în special cele care implică artele. Poate vrei să lucrezi cu prieteni care au același talent. Acest lucru ar putea duce la niște sfaturi bune și să vă apropie. Însă aceasta nu este o zi bună pentru a te ocupa de documentele practice.

Pești

Astăzi s-ar putea să ai inspirație artistică, în special în domeniul artelor vizuale. Multte idei exaltate ți-ar putea veni în cale, poate inspirate de stăpânii trecutului. Aceasta este o zi grozavă pentru a acorda atenție muzicii și artei. Prietenii care îți împărtășesc interesul ar putea dori să exploreze aceste lucruri cu tine. Fă-ți timp pentru a-ți scrie gândurile, deoarece vei dori să ți le amintești. 

Subiecte în articol: horoscop zilnic
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri