Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic vineri, 12 iulie 2024: Venus în opoziție cu Pluto aduce intensitate și energia lui totul sau nimic

Horoscop zilnic vineri, 12 iulie 2024: Venus în opoziție cu Pluto aduce intensitate și energia lui totul sau nimic

de Andreea Tiron    |   

Horoscop zilnic vineri, 12 iulie 2024: berbecii se bucură de viață, Gemenii se ceartă cu cineva, iar Scorpionii au probleme în dragoste.

Berbec
Venus tranzitează acum casa ta solară a cincea, ceea ce te pune într-o lumină frumoasă. Venus aici te încurajează să te exprimi și să te bucuri de viață. Până pe 4 august, farmecul tău personal crește și îți este mai ușor să-ți exprimi afecțiunea. Totuși, astăzi Venus se opune lui Pluto, iar intensitatea poate fi uneori pasională, dar problematică cu acest tranzit. Extremele sunt tentante, deoarece Pluto are o energie de totul-sau-nimic. 

Taur
Venus tranzitează acum un nou sector al hărții tale solare, iar emoțiile se schimbă. Până pe 4 august, ești mai atent la sentimentele tale, preferând să le împărtășești doar atunci când te simți complet în siguranță și confortabil. Este o perioadă blândă, deosebit de benefică pentru chestiunile legate de casă și familie. Cu toate acestea, Venus se opune lui Pluto astăzi și este un tranzit complicat. Acest aspect poate să te facă să te îngrijorezi că vei pierde o poziție la locul de muncă. Un compromis pare cea mai bună opțiune! 

Gemeni
Venus este acum în casa ta solară a treia până pe 4 august, ceea ce înseamnă că îți analizezi relațiile și viața amoroasă.Venus se opune lui Pluto astăzi, un aspect complicat care aduce la suprafață sentimente îngropate, resentimente sau insecurități. Este posibil să te cerți cu cineva, în special din cauza unei opinii sau mentalități, și să iei mai în serios diferențele de opinie decât de obicei. Amintește-ți că încercările de a-ți gestiona excesiv viața pot duce la stres inutil. 

Rac
Venus a început recent să tranziteze sectorul resurselor tale. Acest tranzit este benefic pentru chestiunile financiare, deși poate încuraja și un pic de autoindulgență! În săptămânile următoare, ești mai interesat să te simți confortabil. Atenție! Venus se opune lui Pluto astăzi, aducând o provocare. Prin natura sa, acest aspect stârnește tensiuni.În mod ideal, te ajută să descoperi ceva vital despre tine, o altă persoană sau o circumstanță. De exemplu, dacă ai fost prea atașat de cineva sau ceva, poate fi acum un test sau un punct de cotitură. 

Leu
Venus a intrat recent în semnul tău și experimentezi o schimbare minunată! În timpul acestui ciclu care durează până pe 4 august, strălucești pe măsură ce Venus îți amplifică farmecul natural și atracția personală. Într-adevăr, poți folosi farmecul și personalitatea ta pentru a obține mai mult de la viață decât de obicei. Cu toate acestea, mai întâi trebuie să depășești un mic obstacol sub forma unei opoziții Venus-Pluto astăzi. Sentimentele intense te pun în contact cu ceea ce îți lipsește. Poți simți anxietate în legătură cu o relație, iar îngrijorările sau temerile ating un punct de fierbere. 

Fecioară
Venus a început recent tranzitul sectorului intimității tale, vizitând semnul din spatele tău până pe 4 august. Acest ciclu este puternic pentru a te bucura de introspecție, odihnă, anonimitate și reflecție. Este o perioadă de reorientare, care este vindecătoare și benefică. Venus se opune lui Pluto astăzi, aducând unele frustrări la suprafață. Acest tranzit poate agrava temporar temerile de a rămâne în urmă sau de a lăsa pe altcineva să preia frâiele. Gândește-te la un compromis pentru o sănătate emoțională, fizică și mentală îmbunătățită. 

Balanță

Ieri, Venus a intrat în sectorul tău al viselor, dorințelor și prieteniei și va continua să viziteze această zonă a hărții tale solare până pe 4 august. Este un tranzit care sprijină viața ta socială și beneficiile acesteia, obiectivele de fericire și un sentiment mai puternic de comunitate. Este, de asemenea, un moment minunat pentru a aprecia prietenii și activitățile sociale. Venus se opune lui Pluto astăzi, iar acest tranzit anual îți amintește să te conectezi cu nevoile sau ambițiile tale profunde. Ai putea simți că ești atras într-o situație intensă sau complicată, dar poate fi necesar să te bazezi pe autocontrol și să găsești modalități de a te detașa suficient pentru a te relaxa. 

Scorpion

Ieri, Venus s-a mutat în partea de sus a hărții tale solare și va continua să tranziteze sectorul tău de reputație și responsabilitate până pe 4 august. Acest tranzit îți amintește de nevoia de a îmbunătăți relațiile cu cei aflați în autoritate, cu oamenii cu care lucrezi sau cu publicul. Este, de asemenea, un ciclu bun pentru a te bucura de muncă, de a te ocupa de îndatoririle tale sau de a face planuri pe termen lung. Cu toate acestea, o opoziție Venus-Pluto prezintă un obstacol minor de depășit, în mare parte în domeniul sentimentelor. Acest tranzit poate stârni temeri și nesiguranțe, dar poate dezvălui și ambițiile și dorințele tale ascunse. Preocupările legate de viața ta personală te distrag astăzi. 

Săgetător

Acest tranzit cald al planetei Venus poate stârnească spiritul aventuros. Ești mai deschis și sincer despre cum te simți în timpul acestui tranzit. În săptămânile următoare, te descoperi pe tine, plăcerile și emoțiile tale. Venus formează opoziția anuală cu Pluto astăzi, cerându-ți să depășești un obstacol înainte de a-ți urmări aceste obiective. Ar putea să-ți atragă atenția asupra nevoii de a face schimbări. Cu Pluto în casa ta solară a treia, fii atent la gândirea obsesivă, l deoarece aceasta îți poate limita bucuria de a avea idei noi. Nu te teme să ieși din zona ta de confort.

Capricorn

Venus tocmai a început tranzitul său prin casa ta solară a opta, unde va sta până pe 4 august. Venus aduce lumină, căldură, dragoste și compromis în această zonă ascunsă, intimă, profundă și psihologică a hărții tale solare în săptămânile următoare. Te bucuri de o relație specială și exclusivă în timpul acestui ciclu. Dar astăzi Venus se opune lui Pluto, declanșând temeri sau preocupări. Dacă ai fost prea atașat de persoane, situații și lucruri, acest tranzit poate aduce problema în prim-plan. Îți propune să identifici zonele în care poți acționa compulsiv sau posesiv și te obligă să renunți la control. Acest tranzit poate scoate la iveală sentimente profunde, care ar putea duce la o revelație sau epifanie puternică.

Vărsător

Venus tocmai a intrat în semnul tău opus, unde va sta până pe 4 august. Acest ciclu este minunat pentru negocieri și pentru îmbunătățirea relațiilor tale. Oamenii sunt de partea ta acum. Vrei să faci pace cu ceilalți și poți fi destul de abordabil și atractiv. Cu toate acestea, Venus se opune rapid lui Pluto în prima jumătate a zilei, iar tendința cu acest aspect este de a insista pe "totul sau nimic" atunci când ar fi mai bine să te întâlnești cu cineva la jumătatea drumului. Evită extremele, deoarece încăpățânarea te împiedică să te bucuri, să înveți, să mediezi și să îmbunătățești. 

Pești

Venus tocmai a început tranzitul său prin casa ta solară a șasea și deși este un tranzit destul de ascuns pentru Venus, este un moment minunat pentru a găsi lucruri frumoase în munca ta, rutina și treburile zilnice. Astăzi, Venus se opune lui Pluto, prezentând un obstacol minor sau stârnind tensiuni. Poate fi dificil să recunoști sau să înțelegi unele dintre sentimentele tale, deoarece par să apară de nicăieri. Aceasta este natura lui Pluto care tranzitează sectorul tău ascuns – tinde să scoată la iveală diverse dorințe, temeri și resentimente neprocesate. Există bucurii de descoperit în viața ta de zi cu zi, iar cel mai bine este să eviți ca nesiguranțele să împiedice acest proces. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri