Jurnalul.ro Horoscop Cinci zodii care atrag relații perfecte

Cinci zodii care atrag relații perfecte

de Vali Deaconescu    |   

Alegerea unui partener romantic potrivit nu este deloc ușoară — doar uitându-ne la toate emisiunile de reality dedicate găsirii partenerului perfect este un semn că majoritatea dintre noi am putea folosi puțin ajutor în departamentul romantic.

Pe de altă parte, există acei norocoși care par să nimerească din prima — cei care se căsătoresc cu iubirile din liceu și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți sau care își găsesc sufletul pereche întâmplător. Partenerul lor este amabil, atent și tratează pe toată lumea cu respect. Au un simț al umorului dezvoltat, se descurcă excelent în situații de urgență și sunt radical de acceptați. Nu sunt perfecți — sunt umani — și asta îi face și mai plăcuți.

Unii ar considera că aceste persoane sunt norocoase în dragoste, dar poate că acest lucru se datorează faptului că acești oameni se întâmplă să fie născuți sub unul dintre semnele zodiacale cunoscute pentru a atrage relații perfecte fără efort.

1. Capricorn

Capricornii sunt cunoscuți pentru precauția și grija lor, dar par să aibă un al șaselea simț când vine vorba de a-și asuma riscuri în dragoste. Studiază oamenii și pot face diferența între cei care doar pretind că sunt amabili și cei care sunt cu adevărat buni la suflet.

Capricornii au un simț al umorului dezvoltat și au nevoie de același lucru de la partenerul lor. Când Capricornul alege pe cineva, o face cu înțelepciune.

2. Pești

Romantismul și iubirea sunt priorități pentru Pești. Din fericire, aceștia au instincte grozave despre cine le poate oferi iubirea și romantismul pe care îl doresc. Acest semn zodiacal este intuitiv și are capacitatea de a vedea dincolo de suprafață.

Când Peștii își ascultă vocea interioară, ajung de obicei să aibă parteneri excelenți. Problemele apar atunci când ignoră instinctele lor și ascultă sfaturile altora.

3. Fecioară

Fecioarele au un gust excelent în alegerea partenerilor și relațiilor, dar nu pentru că s-au născut cu această abilitate. Fecioarele și-au dezvoltat această capacitate prin muncă și învățare din propriile greșeli.

Urmează inima și observă nu doar faptele, ci și semnalele de avertizare pe care alții le pot rata. Nu se vor angaja într-o relație până când nu sunt sigure că potențialul partener este tot ce își doresc.

4. Taur

Taurii au un gust desăvârșit în alegerea partenerilor — ceea ce nu este o surpriză, având în vedere că au un gust bun în toate aspectele vieții! Au un sentiment intuitiv despre o persoană imediat după prima impresie.

Taurii nu fac lucrurile cu ușurință, și când se angajează într-o relație, sunt foarte siguri că acea persoană este potrivită. Metoda lor de evaluare a unei persoane pare să funcționeze, deoarece partenerii lor tind să fie minunați.

5. Rac

Pentru Raci, dragostea și familia sunt esențiale, așa că nu se vor implica cu cineva care nu corespunde standardelor lor. Se bazează pe intuiția lor pentru a-i ghida către persoana potrivită.

Partenerii Racilor trebuie să fie compasivi, creativi și iubitori. Nu își vor pierde timpul cu cineva care nu este uimitor, așa că chiar și foștii lor parteneri sunt grozavi, iar Racii adesea mențin legătura cu ei. Când acest semn zodiacal este într-o relație, dă tot ce are mai bun, potrivit Your Tango.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri