Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei, marți, 17 septembrie 2024: Ce înseamnă eclipsa parțială de lună plină pentru zodia ta. Nu este o zi ușoară!

Horoscopul zilei, marți, 17 septembrie 2024: Ce înseamnă eclipsa parțială de lună plină pentru zodia ta. Nu este o zi ușoară!

de Andreea Tiron    |   

Horoscopul zilei, marți, 17 septembrie 2024: Luna plină din septembrie, supranumită Luna Recoltei, este una specială deoarece coincide cu o eclipsă parțială de lună care atinge apogeul fix pe 17 septembrie.

Eclipsele de lună sunt „de trei ori mai puternice și declanșează evenimente predestinate și fatidice” în comparație cu lunile pline obișnuite, spune astrologul PEOPLE.

Ce înseamnă eclipsa parțială de lună plină pentru zodia ta 

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Eclipsa îți cere să privești în interior. Este posibil să fie nevoie să te confrunți cu trecutul tău, cu poverile tale, anxietățile și fricile tale. Karma vine pentru tine.

Ar putea avea loc și o schimbare majoră în ceea ce privește sănătatea ta mentală și fizică. Dacă ai fost implicat în situații dubioase, secrete sau scandaluri, acestea ar putea ieși la lumină.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

S-ar putea să participi la un eveniment important sau să atingi un obiectiv, vis sau aspirație. O altă modalitate prin care eclipsa te-ar putea afecta este pierderea unui prieten sau cunoștință din cercul tău., dar vei întâlni oameni noi care îți vor schimba radical drumul în viață.

Fii atent la suflete pereche, fie ele platonice sau romantice! Ar putea fi foarte aproape.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Lasă lumea să te audă! Eclipsa de lună îți va energiza cariera și va pune în lumină ambițiile și recunoașterea ta publică.

Un premiu, o promovare, o ofertă de muncă nouă sau publicitate ar putea apărea din senin! Unii dintre voi ar putea chiar decide să-și schimbe complet direcția profesională — dacă este așa, mergi înainte.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Întinde-ți aripile și zboară! Eclipsa de lună te va încuraja să ieși din zona ta de confort. Acum poți obține o victorie în jurul unui proiect sau a unei situații de călătorie — poate chiar te vei gândi la emigrare. Alții ar putea decide să urmeze studii superioare. Dacă ești implicat în media, publicare sau afaceri internaționale, vești mari sunt aproape.

Leu (23 iulie – 22 august)

Un moment extrem de intens în jurul parteneriatelor este pe cale să apară. Acum te vei concentra pe modul în care împărtășești, oferi și primești. 

Dacă ești într-o relație sănătoasă, poți decide să intensifici intimitatea. Cu toate acestea, dacă relația e complicată, drumul către o înțelegere ar putea să vă împingă în direcții opuse.

Ai putea auzi vești despre o mare despăgubire, bursă sau moștenire în această perioadă — sau o schimbare în jurul activelor, acțiunilor și investițiilor tale.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Pregătește-te pentru un moment intens și crucial în viața ta legat de parteneriate, Fecioară. În funcție de situația în care te afli, Thomas prezice că „poți lua acum decizii majore pentru a avansa împreună la următorul nivel.”

Pe plan profesional, dacă ești în căutarea partenerului de afaceri potrivit — cum ar fi un agent, asistent, avocat sau contabil — voi doi „vă puteți alinia,” spune el. Dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă, această eclipsă de lună „ar putea aduce o separare intensă și dramatică sau chiar un divorț.”

Dacă ești singur, Thomas spune „să fii atent la o conexiune sufletească cu potențial pe termen lung!”

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Pregătește-te pentru un vârtej de activitate în jurul rutinei tale zilnice. Această eclipsă de lună va aduce o mare încheiere sau un punct de cotitură în ceea ce privește angajarea și responsabilitățile tale.

Dacă un loc de muncă se încheie — sau alegi să pleci — fii în căutarea unui alt loc care să se alinieze mai bine cu abilitățile și programul tău. Poți atinge un reper profesional valoros dacă ai muncit din greu la ceva.

Această eclipsă ar putea aduce o schimbare în sănătatea ta fizică, fitness, dietă și exerciții fizice.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

O lumină va străluci în jurul chestiunilor apropiate de inimă! Eclipsa de lună aduce o explozie de energie în sectorul tău pasional, care ar putea declanșa un punct de cotitură semnificativ în jurul romantismului, hobby-urilor, fertilității, iubirii adevărate sau creativității.

Dacă ești singur, poți întâlni o conexiune sufletească — așadar, nu rata ocazia de a te deschide! Dacă ești într-o relație serioasă, poți folosi această energie pentru a reaprinde scânteia împreună.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pregătește-te pentru un moment emoțional! Această eclipsă de lună ar putea aduce o mare schimbare în viața ta domestică, acasă și familie.

Un sfârșit puternic este acum la îndemână, cum ar fi mutarea, renovarea sau decizia de a redecora complet. Dacă ești implicat în imobiliare sau dorești să fii, pot apărea vești pe care va trebui să le gestionezi.

Există potențialul ca această lună să afecteze și familia ta. Acum s-ar putea să fie nevoie să intervii pentru a ajuta pe cineva din familie. Fă-o cu grație, dacă este cazul.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Este timpul să-ți deschizi mintea și perspectiva! Eclipsa de lună îți va amplifica zona de comunicare, intelect și idei.

Unii dintre voi ar putea lansa acum o inițiativă semnificativă de scriere, vorbire sau publicitate în fața lumii, iar mulți oameni vor simpatiza cu ideile tale. Chestiunile educaționale sunt, de asemenea, favorizate în această perioadă.

Această eclipsă de lună ar putea inspira și dorința de a călători, de a vizita destinații din apropiere sau de a pleca într-o excursie. Oricare ar fi cazul, distrează-te!

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

O mare schimbare în viața ta financiară a sosit. Această eclipsă de lună va zgudui veniturile și averea ta.

Unii vor vedea cum o sursă de venit se încheie, în timp ce o nouă sursă apare. Mai mulți bani ar putea veni sub forma unei măriri de salariu, a unui job suplimentar sau a unei oferte de muncă nouă.

S-ar putea să faci și o plată semnificativă în această perioadă — așa că urmărește-ți cheltuielile!

Pești (19 februarie – 20 martie)

Ridică-te! Una dintre cele mai importante perioade din întreaga ta viață este aproape! Pe măsură ce eclipsa de lună îți electrizează semnul zodiacal, un eveniment profund și predestinat va apărea pentru tine.

Pot avea loc sfârșituri majore, descoperiri sau crize. Folosește această perioadă pentru a lăsa în urmă trecutul și tot ceea ce nu îți servește sau nu te face fericit în ceea ce privește relațiile.

Vei vedea cum un capitol din viața ta se încheie chiar în fața ochilor tăi, pe măsură ce pășești într-o nouă eră. Fii entuziasmat, îndrăzneț și curajos!

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri