Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis: Voi avea grijă să nu existe o lege doar pentru mine

Iohannis: Voi avea grijă să nu existe o lege doar pentru mine

de Redacția Jurnalul    |   

Președintele României, Klaus Iohannis, spune că nu își dorește o lege pentru propria candidatură și că va avea grijă ca această lege să nu existe.

Klaus Iohannis a spus, miercuri, întrebat despre proiectul de lege depus de PNL pentru a i se permite să candideze independent pe listă de partid, că nu își dorește o astfel de lege.

„Despre această lege pot să vă spun că pentru mine este foarte clar: nu am dorit o lege pentru mine, nu doresc o lege pentru mine și pot să vă spun cu certitudine ca voi avea grijă ca această lege să nu existe. Nu este posibil să se facă o lege pentru o persoană. Nu va exista această lege și eu nu doresc această lege”, a spus Klaus Iohannis.

PNL a depus, săptămâna trecută, în Parlament un proiect de lege, inițiat de liderii senatorilor și deputaților, Daniel Fenechiu și Gabriel Andronache, prin care i se va permite președintelui ca în ultimele trei luni de mandat să poată candida la alegerile parlamentare ca independent pe listele unui partid. Amendamentul nu este susținut de PSD.

 

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: iohannis lege candidatura
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri