Jurnalul.ro Ştiri Locale Iubita criminalului din Botoșani este supravegheată permanent

Iubita criminalului din Botoșani este supravegheată permanent

Mihaela, iubita criminalului din Botosani nu isi poate reveni din soc, dupa ce adolescentul de 16 ani a omorat o tanara cu 30 de lovituri de cutit. Motivul pentru care a comis crima ar fi fost faptul ca victima ar fi jignit-o pe iubita lui. Acum, fata, care se cunostea cu tanara ucisa, este pazita sa nu se sinucida. Ea ar fi primit amenintari pe pagina sa de Facebook, pe care ulterior a sters-o.

Mihaela a fost chemata de urgenta la audieri, dupa ce a aparut o fotografie facuta de ea, chiar in padurea in care a fost ucisa Petronela. Imaginea a fost stearsa de pe Facebook, dar internautii sustin ca in poza s-ar vedea cadavrul Petronelei. Iubita criminalului din Botosani ar fi postat fotografia la cateva ore dupa crima, apoi ar fi sters-o, din cauza comentariilor primite.

Iubita adolescentului care a ucis-o cu sange rece pe Petronela este pazita 24 din 23 de ore. Adolescenta urmeaza sa fie dusa la audieri. Bogdan Ionel, criminalul din Botosani, a declarat ca mobilul crimei ar fi fost o jignire adusa de victima iubitei sale. Tanara i-ar fi spus ca prietena lui este grasa si urata, iar el si-a iesit din minti si a omorat-o cu bestialitate.
Iubita criminalului din Botosani, internata la neuropsihiatrie infantisa

Mihaela provine dintr-un centru de plasament si se pare ca relatia pe care o avea cu Ionel Bogdan era una complicata. De cand a avut loc crima care a socat o tara intreaga, iubita asasinului nu mai poate fi controlata. Adolescenta a fost internata de sefii DGASPC la sectia de Neuropsihiatrie infantita a Spitalului Judetean Botosani. Mihaela este intr-o stare psihica ingrijoratoare, iar medicii o supravegheaza constant.

Sursa: bzv.ro

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri