Jurnalul.ro Cultură Film Jude Law, despre cum aproape a refuzat rolul din „Talentatul Domn Ripley”

Jude Law, despre cum aproape a refuzat rolul din „Talentatul Domn Ripley”

de Redacția Jurnalul    |   

Jude Law a dezvăluit că a fost aproape să refuze rolul din „Talentatul Domn Ripley” de teama de nu fi inclus într-un tipar, dar a recunoscut importanța acestui rol în cariera sa.

Într-un interviu recent pentru The Times of London, Jude Law a spus că aproape a refuzat rolul din filmul „Talentatul Domn Ripley”, din 1999, care i-a adus faima internațională, informează publicația Deadline.

Actorul britanic a spus că, la acea vreme, se temea de tiparul de „băiat frumos” și că nu a realizat complexitatea rolului pe care îl interpreta.

„Era o iluzie și o nebunie. Aveam o panică în minte că voi fi inclus în tiparul unui tip arătos. Asta era mintea mea de 23 de ani. Ce am ratat, din prostie, a fost complexitatea acelui rol, dar, sincer? Voiam doar să fiu luat în serios”, a declarat Law.

Filmul „Talentatul Domn Ripley”, care îi mai are în distribuție pe Gwyneth Paltrow, Matt Damon și Philip Seymour Hoffman și care a fost regizat de câștigătorul premiului Oscar Anthony Minghella, a fost un succes de box office, încasând peste 120 de milioane de dolari. Recent, filmul a fost adaptat într-o serie limitată pe o rețea de streaming.

În prezent, Jude Law joacă rolul lui Henric al VIII-lea în filmul „Firebrand”, rege britanic cunoscut pentru multele soții și pentru modul capricios de a conduce.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri