Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Iohannis îi îndeamnă pe PSD-isti să meargă acasă și să reflecteze asupra programului de guvernare

Klaus Iohannis îi îndeamnă pe PSD-isti să meargă acasă și să reflecteze asupra programului de guvernare

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că le recomandă celor de la PSD să se gândească bine la schimbările legislative pe care doresc să le facă, deoarece majoritatea parlamentară pe care coaliţia de guvernare o are îi permite să facă acest lucru, şi să evite, astfel, erorile politice.

Întrebat marţi, la Miercurea Ciuc, cum comentează felul în care Guvernul a adus în discuţie în ultima vreme anumite măsuri economice, după care a revenit asupra ideilor şi noţiunilor emise în spaţiul public, preşedintele Klaus Iohannis a spus că recomandă PSD să se gândească bine la ceea ce vrea să facă şi apoi să " vină în faţa naţiei să spună acest lucru".

"Dacă se introduc în discuţia publică, de către o coaliţie care are majoritate în Parlament, noţiuni noi care într-o zi sunt promovate, a doua zi retrase, acest lucru este o eroare politică gravă. Fiindcă această majoritate are capacitatea parlamentară să promoveze schimbarea legislaţiei şi economia, investitorii, antreprenorii reacţionează la aşa ceva. Eu le-aş recomanda pesediştilor, cu foarte multă căldură, să meargă acasă, să judece un pic propriul program şi când ştiu ce vor, să vină în faţa naţiei să spună acest lucru", a spus preşedintele României.

Şeful statului a participat marţi la dezbaterea "Coerenţă şi transparenţă - exemple de bune practici la nivelul judeţelor Harghita şi Covasna", la care au fost prezenţi aproximativ 300 de reprezentanţi ai administraţiei publice locale din cele două judeţe.Sursa Agerpres

Subiecte în articol: iohannis klaus iohannis
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri