Jurnalul.ro Cultură Carte Lansare de carte. Două volume de teatru semnate de Radu F. Alexandru

Lansare de carte. Două volume de teatru semnate de Radu F. Alexandru

de Redacția Jurnalul    |   

Două volume de teatru semnate de Radu F. Alexandru vor fi lansate marți, 29 noiembrie 2022, ora 13.00, în prezența autorului, în Foaierul TAPISERIE de la etajul Sălii „Ion Caramitru” a TNB. 

Radu F. Alexandru este, la ora actuală, nu doar unul dintre cei mai jucați dramaturgi români contemporani, ci și unul dintre cei mai publicați – performanță remarcabilă în contextul în care genul dramatic nu se bucură, în general, de atenția editurilor. Cu un acut sentiment al responsabilității față de propria lui posteritate literară, conștient de efemerul spectacolelor scenice, Radu F. Alexandru s-a preocupat mereu să își jaloneze parcursul scriitoricesc prin culegeri de texte dramatice pe care le-a supervizat cu extremă exigență, ”barometre” periodice ale portofoliului său de scrieri teatrale.

 …întregul meu parcurs în lumea fascinantă a teatrului”. Volumele sunt editate într-o formă grafică de excepție de către prestigioasa Editură a Academiei.

 Ion Caramitru” a TNB. Prezintă: Prof. univ. Dr. Răzvan Voncu, redactor- șef al revistei „România literară”, Prof. univ. dr. Manuela Cernat, UNATC, critic de film și Dinu Grigorescu, redactor-șef al revistei „Rinocerul”, dramaturg.

 

 Ion Caramitru”)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri