Jurnalul.ro Ştiri Politică Lasconi: Mă bucură faptul că în sfârșit PNL și PSD s-au înțeles pe data alegerilor

Lasconi: Mă bucură faptul că în sfârșit PNL și PSD s-au înțeles pe data alegerilor

de Redacția Jurnalul    |   

Elena Lasconi, lider USR, afirmă că o bucură faptul că în sfârșit PNL și PSD s-au înțeles pe data alegerilor. Ea spune că toate partidele care se revendică a fi de centru dreapta sunt așteptate să se alăture proiectului prezidențial al USR.

„Mă bucură faptul că în sfârșit PNL și PSD s-au înțeles pe data alegerilor. Poate că de acum încolo se vor putea concentra pe ce este important pentru țară. Poate, cine știe, pe ultima sută de metri, se interesează de starea economiei, de educație, de sănătate”, scrie pe Facebook Elena Lasconi.

Ea afirmă că mesajul USR rămâne același: „toate partidele care se revendică a fi de centru dreapta sunt așteptate să se alăture proiectului nostru prezidențial”.

„Nu avem voie să lăsam PSD-ul să acapareze toată puterea din statul român. O guvernare de stânga și cu accente autoritare ar fi un dezastru. Singura șansă pentru România este ca din decembrie să avem un Președinte și un Guvern de dreapta”, încheie Lasconi.

Liderii Coaliției au decis calendarul electoral. Alegerile prezidențiale vor fi organizate la 24 noiembrie – turul întâi și 8 decembrie - turul al doilea, iar alegerile parlamentare la 1 decembrie.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: Lasconi prezidentiale
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri