Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lewandowski, la ceremonia de bun venit la Barca: „Este timpul să facem și mai multă istorie”

Lewandowski, la ceremonia de bun venit la Barca: „Este timpul să facem și mai multă istorie”

Etajul al șaselea al hotelului Conrad din Fort Lauderdale, Statele Unite, a fost scena ceremoniei de bun venit a lui Robert Lewandowski la FC Barcelona. A fost un eveniment scurt, în cadrul căruia superstarul polonez a declarat că este foarte fericit că a ajuns la clubul catalan.

„Am văzut victoria împotriva lui Inter Miami și cred că există un mare potențial. Mai avem mult de lucru", a spus polonezul, citat de site-ul oficial al clubului.

Însoțit de președintele Joan Laporta la un eveniment marcat de soare puternic și de căldură și umiditate extreme, atacantul polonezul s-a arătat ambițios. „Sunt pregătit să fac parte din acest club cu o mare istorie și să fac și mai multă istorie și să câștig titluri", a spus el.

Atacantul a recunoscut că a avut parte de niște prime zile extraordinare la Miami, unde s-a antrenat deja individual, și spune că abia așteaptă „să se antreneze cu noii săi coechipieri". În cele din urmă, Lewandowski a spus că transferul la Barça este pentru el „o nouă provocare".

„Pentru atacanții ca mine, obiectivul este întotdeauna să fie pregătit să înscrie goluri", a spus el.

Înainte ca Lewandowski să urce pe scenă, președintele Joan Laporta a fost cel care i-a dedicat câteva cuvinte de bun venit. Mai întâi, în poloneză. Apoi, în catalană: „Lewandowski a făcut un efort extraordinar pentru a semna cu Barça. Suntem foarte mândri că a vrut să vină să joace aici și avem așteptări mari".

„Ești un star al fotbalului și un muncitor", a continuat Laporta. „Este un transfer care a avut repercusiuni la nivel mondial. Repunem Barça la locul ei în lume. Încercăm să alcătuim o echipă din ce în ce mai competitivă", a spus Laporta.

La finalul evenimentului, președintele Laporta i-a înmânat lui Lewandowski primul său tricou Barça.

 

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: Robert Lewandowski
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri