Jurnalul.ro Sport Fotbal intern LPF a acceptat amânarea meciurilor din acest weekend pentru FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova

LPF a acceptat amânarea meciurilor din acest weekend pentru FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a acceptat cererile cluburilor FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova privind amânarea meciurilor din Liga 1 programate pentru acest weekend.

„Și noi, și Craiova și CFR am făcut cerere la Ligă să amâne meciul. Este inadmisibil. Ăia amâna două meciuri, noi putem să nu amânăm? Lui Gino îi este frică, dar acum trebuie să îi fie frică dacă nu amână, că toată presa sportivă și toată țara e împotriva lui. Dacă cele mai tari echipe din România nu le amâni, să ajute fotbalul românesc, atunci du-te, mă, la Târgoviște și Botoșani, să te țină alea. Ce 10 zile, mă? Ce regulament? Liga face regulamentul, nu e vorba că face pentru unul, dar aici face pentru fotbal. Când faci pentru fotbal, tu faci regulamentul. 

Eu cred că nu mai poate să o refuze. Știi de ce? Am văzut comentariile voastre la toate meciurile. Trebuie să ții cont de ce vrea lumea fotbalului. Lumea fotbalului e și Mironică, pentru că el comentează, e din fotbal. Vrem fotbal, dar să nu se supere Târgoviște sau Iftime. Și așa nu te-a votat Iftime, mai bine nu ții cont de el (n.r. râde). Noi te-am pus acolo pe tine și tu ești împotriva fotbalui. Te dăm și afară la următoarele alegeri. Iftime dacă vrea bani trebuie să ne califiăm în grupe, că are procent la Edjouma, dacă vrea să mai vândă jucători trebuie să ne calificăm în grupe”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

FCSB a pierdut pe teren propriu cu Viking Stavanger, scor 1-2. CFR Cluj a remizat în deplasare cu Maribor, scor 0-0. Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu cu Hapoel Beer Sheva, scor 1-1.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri