Jurnalul.ro Horoscop Luna Nouă din septembrie 2024 influențează dragostea pentru fiecare zodie. Iată ce vă comunică astrele

Luna Nouă din septembrie 2024 influențează dragostea pentru fiecare zodie. Iată ce vă comunică astrele

de Redacția Jurnalul    |   

Toți vom avea parte de schimbări în relații. Vom încerca să acordăm mai multă atenție celor din jur, dar și iubirii de sine. Află cum afectează Luna Nouă viața amoroasă a fiecărei zodii și vezi ce spun astrele.

Luna Nouă aduce mereu noi începuturi, asta pentru că are o energie care setează intenții. Această schimbare de la începutul lunii septembrie îi face pe nativi să îmbrățișeze conștient și sănătos fiecare etapă din viața lor, transmite catine.ro.

Cum afectează Luna Nouă viața amoroasă a fiecărei zodii

Această Lună Nouă este unică pentru că aduce un nou sezon al eclipsei. Dacă până acum nativii își făceau griji și aveau vise mărețe, iată că acum se îngrijorează mai mult de propria persoană.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec se grăbesc să-și construiască relații sănătoasă. Vor să se cunoască pe sine ca mai apoi să aibă șansa de a-i vedea pe ceilalți într-o altă lumină. Chiar dacă în relații sunt testați, e important ca mai întâi să aibă grijă de propria persoană. Astrele spun că e important să practice sport, meditație și să se programeze la medic în timp util.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur urmează o perioadă a relațiilor de lungă durată. Cu toate acestea, este important să realizeze dacă își doresc cu adevărat acest lucru. Este cazul să reflecteze la situațiile tensionate alături de partener și să vadă problemele din mai multe perspective, arată Yourtango.com.

Chiar dacă au intenții bune, nu trebuie să se lase călcați în picioare.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se gândesc să-și întemeieze o familie. Chiar dacă este ceea ce și-au dorit mereu, poate nu este momentul să celebreze această situație prea devreme. Astrele spun că este important să vadă situația din mai multe unghiuri și să se bucure de timpul petrecut cu partenerul, indiferent dacă este vorba sau nu despre căsătorie.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt foarte sentimentali, însă nu uită de situațiile practice dintr-o relație. Poate că este momentul să găsească o balanță potrivită între energia pe care o investesc spre a crea ceva pozitiv. De asemenea, alături de partener vor crea un spațiu în care fiecare să-și transmită propriile energii.

Leu: 23 iulie – 22 august

Chiar dacă este momentul pentru noi începuturi, nativii Leu nu trebuie să facă schimbări majore. Ceea ce credeau până acum se schimbă total. Deși au vise specifice despre viață și relații, se pare că valorile gândite nu mai sunt aceleași. Ce se întâmplă în aceste zile  este pentru binele lor, așa că e important să fie sinceri cu propria persoană.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativii Fecioară, relațiile personale ar trebui să-i ajute și să le construiască o altă personalitate. Vor să-și spună propriul adevăr și să nu se lase călcați în picioare. Au șansa de a crește pe plan personal. Acest lucru nu înseamnă neapărat că se vor despărți de partener, ci doar că văd mult mai clar lucrurile, spune Astrology.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pentru nativii Balanță este perioadă în care pot deveni o nouă variantă a lor. Asta înseamnă că vor avea puterea să înfrunte anumite adevăruri fără să se teamă. Își dau seama că relația de cuplu reflectă idei din trecut. Nu mai este atât de configurată în realitate, iar asta îi sperie. Astrele spun că este important să vadă adevărul.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt sfătuiți să-și prioritizeze fericirea și iubirea. Chiar dacă acest pas face parte dintr-un ciclu care va începe în 2025, nu este greșit să înceapă totul de acum. Indiferent că este vorba despre relații de iubire sau cele de prietenie, nu trebuie să uite că ei sunt pilonii principali în poveste.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativii Săgetător, o viață plină de balans este ceea ce îi ajută pe viitor. Nu există nicio carte de reguli care să îi ajute în relațiile romantice. E important să își asculte propriile instincte. Vor primi oferte pentru noi începuturi, însă asta îi va îndepărta de casă și cele mai apropiate relații. Dacă există o conexiune pe care nu vor să o piardă, atunci balanța este cheia.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt sfătuiți să fie mai sensibili și mai empatici cu partenerul. Chiar dacă în acest fel vor deveni mai vulnerabili, își dau seama că este drumul pe care vor construi o viață împreună. Sunt pregătiți de fiecare dată pentru orice, însă de data asta e important să-și asculte sentimentele.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător își oferă o nouă șansă în ceea ce privește relațiile romantice. Acest lucru înseamnă că vor munci pentru ceea ce își doresc cu adevărat și vor vedea adevărata lor valoare. Își vor asuma riscuri. Vor avea discuții intense cu partenerul despre ceea ce se va întâmpla pe viitor.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești intr-o nouă eră a relațiilor romantice. Chiar dacă nu își doresc o iubire ca în povești, nu trebuie să se teamă de ceea ce le este prezentat. Este posibil să aibă șansa de a-și găsi sufletul pereche, însă vor privi totul cu scepticism. Astrele spun că este important să-și îmbrățișeze fiecare parte pe care o trăiesc.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri