Jurnalul.ro Ştiri Observator Continuă lucrările la magistrala de metrou M6: sunt anunțate în continuare restricții rutiere

Continuă lucrările la magistrala de metrou M6: sunt anunțate în continuare restricții rutiere

de Redacția Jurnalul    |   

Continuă lucrările la magistrala de metrou M6, începând de sâmbătă, 6 iulie, astfel că sunt anunțate și restricții rutiere.

Pentru continuarea lucrărilor aferente execuției magistralei de metrou M6, începând cu data de 6 iulie, ora 06.00, și până la finalizarea lucrărilor, se va restricționa total circulația rutieră pe Bd. Mărăști, pe sensul de mers dinspre Bd. Expoziției (Piața Montreal) către Piața Presei Libere.

În acest context, brigada Rutieră recomandă reconfigurarea traseelor către Bd. Regele Mihai I, respectiv către Bd Poligrafiei.

Brigada Rutieră solicită șoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor li se recomandă să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: magistrala restrictie metrou
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri