Jurnalul.ro Ştiri Observator Majorarea plafonului de impozitare a pensiilor la 3.000 de lei, prima urgență PSD-PNL

Majorarea plafonului de impozitare a pensiilor la 3.000 de lei, prima urgență PSD-PNL

de Redacția Jurnalul    |   

Prima urgență a coaliției PSD-PNL este dezbaterea în regim de urgență a proiectului de lege privind majorarea plafonului de impozitare a pensiilor la 3000 de lei, spune premierul Marcel Ciolacu, liderul social-democraților.

„Pentru că azi (luni - n.r.) începe și sesiunea parlamentară, anunț că prima urgență a coaliției PSD-PNL este dezbaterea în regim de urgență a proiectului de lege privind majorarea plafonului de impozitare a pensiilor la 3000 de lei. Adoptăm în proces accelerat acest proiect și dăm astfel timp caselor de pensii să pregătească sistemul pentru a aplica decizia din 1 octombrie”, afirmă Marcel Ciolacu.

El a transmis și un mesaj pensionarilor.

„Toți cei care, în urma recalculării au decizii cu pensii majorate, să aibă certitudinea că această decizie nu mai poate fi anulată! Și ii asigur că nimeni nu se poate atinge de banii lor! De asemenea, toți cei care dovedesc că li s-a aplicat eronat recalcularea pensiei vor primi un răspuns prioritar, cu detalii clare privind rezolvarea situației. Iar în cazul pensionarilor nevăzători și cu dizabilități, pregătim rapid un mecanism de compensare ca să le asigurăm o pensie decentă. Reparăm toate aceste nedreptăți și demonstrăm că prețuim munca celor care au ridicat această țară! Doar așa putem construi în viitor o Românie corectă”, încheie Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri