Jurnalul.ro Ştiri Externe Mamă umilită pentru felul în care era îmbrăcată

Mamă umilită pentru felul în care era îmbrăcată

O plimbare până la supermarket a unei mame s-a transformat într-un moment de umilinţă publică, când o străină a venit la ea şi la fiul ei de cinci ani pentru a-i spune că hainele nu i se potrivesc. Charli Stevens, din Ohio, era într-o oprire scurtă la magazin, când o femeie a  venit pentru a râde de modul în care este îmbrăcată, scrie Yahoo!.

“S-a uitat la mine şi mi-a spus << Cred că hainele astea sunt mult prea mici pentru tine >>”, a spus Stevens pentru TODAY Parents.  “Am fost complet şocată şi am fost prinsă cu garda jos, iar singurul lucru pe care l-am putut pune a fost << Scuză-mă?  >>”. Ca răspuns, străina a repetat ce a spus, adăugând “Eşti prea grasă pentru a purta genul ăsta de haine”. Stevens a admis că nu a ştiut ce să îi răspundă femeii, aşa că a început să plângă.

Steves, care de curând a pierdut 22 de kilograme, a luat lucrurile din coş şi le-a pus din nou pe rafturi şi s-a reîntors la maşina sa. După ce a ajuns acasă, Stevens a procesat în totalitate. Aceasta a postat o poză cu hainele cu care era îmbrăcată şi a afişat un zâmbet.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri