Jurnalul.ro Ştiri Politică Manole (PSD): Clotilde Armand vrea să scape de condamnarea pe care o merită

Manole (PSD): Clotilde Armand vrea să scape de condamnarea pe care o merită

de Redacția Jurnalul    |   

Clotilde Armand forțează USR să o trimită în Parlament pentru a schimba instanțele și pentru a tergiversa un proces în care trebuie să dea socoteală pentru furt din banul public, afirmă președintele PSD Sector 1, Florin Manole.

„Clotilde Armand vrea să scape de condamnarea pe care o merită! Încearcă să scape de răspundere în dosarul în care este inculpată. Cum? Forțează USR să o trimită în Parlament pentru a schimba instanțele și pentru a tergiversa un proces în care trebuie să dea socoteală pentru furt din banul public”, scrie pe Facebook Florin Manole.

Reacția președintelui PSD Sector 1 vine după ce, miercuri, USR București şi-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie. Cap de listă pentru Senat este Clotilde Armand, iar pentru Camera Deputaților, Claudiu Năsui.

„Îmbunătățirea legii electorale, o nouă legislație pentru primăriile de Sector și primăria Capitalei, reforme pentru: instituția Avocatului Poporului, AEP, CNA sau Curtea de Conturi - iată câteva teme principale pentru ceea ce-mi doresc să fac în parlamentul României”, a scris Clotilde Armand, miercuri, pe Facebook.

Ea a adăugat: „Toate instituțiile de mai sus sunt controlate de peste 30 ani de către hidra PSD PNL. Eu cred că-i cazul ca fiecare român să-și ia țara înapoi din mâinile acestui sistem cleptocratic. Am demonstrat ce se poate face atunci când te pui împotriva acestui sistem construit de ticăloșii pentru ticăloși. Voi continua să fac asta cu o determinare și mai mare”.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: manole armand condamnare
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri