Jurnalul.ro Timp liber Monden Marea iubire a lui Alain Delon. A purtat mereu o poză în portofel cu frumoasa actriță

Marea iubire a lui Alain Delon. A purtat mereu o poză în portofel cu frumoasa actriță

de Redacția Jurnalul    |   

Frumos și talentat, Alain Delon a avut succes la femei. Multe au făcut pasiune pentru el, însă se spune că actorul ar fi iubit o singură femeie, deși s-a îndrăgostit de multe ori.

Purta mereu o poză cu ea în portofel, după ce aceasta a murit. 

Marele actor francez a murit în urmă cu puțin timp, a lăsat în urmă sau carieră de excepție dar și o viață tumultuoasă.

Alain Delon a fost un sex-simbol, unul dintre cei mai iubiți actori și un bărbat dorit de foarte multe femei, în anii de tinerețe.

Despre actrița germană Romy Schneider se spune că ar fi fost marea iubire a lui Alain Delon, după cum a declarat acesta după moartea ei. 

Citiți și Uriașul actor Alain Delon a murit! "Dacă trebuie să mor mâine, mi-ar plăcea să se spună despre mine: 'A suferit des, a greşit uneori, dar a iubit"

Cei doi s-au logodit în anul 1959, iar povestea lor de dragoste a fost o adevărată telenovelă la acea vreme. Cei doi au fost îmreună patru ani. 

Alain Delon a declarat, abia după moartea ei, că a fost marea sa iubire și, pentru a demonstra acest lucru, a arătat poza cu Romy Schneider pe care a purtat-o mereu în portofel. 

Între timp a avut multe relații și mai mulți copii.

În anul 1964, Alain Delon și Francine Canovas trebuiau să se căsătorească, însă între cei doi au intervenit certuri și momente tensionate. Actrița a povestit că în viața lor de cuplu au existat atât momente fericite, cât și certuri serioase.

Citiți și Alain Delon și-a organizat funeraliile încă din 2018. Cum dorea să fie înmormântat

”Conviețuirea cu Alain nu era dificilă, era pur și simplu cu turbulențe. Iubirea noastră se consumă între râsete și explozii de furie. Poate să pună multă presiune pe el și pe ceilalți, și poate fi foarte egoist, dar și teribil de sensibil, în esență. Alain este un suflet sălbatic, un lup singuratic trăind în vizuina sa mentală“, a spus actrița franceză, potrivit spynews.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Subiecte în articol: iubire alain delon romy schneider
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri