Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă "Dieta Barbie": Cum a slăbit Margot Robbie pentru a avea silueta perfectă din film

"Dieta Barbie": Cum a slăbit Margot Robbie pentru a avea silueta perfectă din film

de Andreea Tiron    |   

Margot Robbie, actrița din rolul principal al filmului "Barbie" a urmat o dietă specială pentru a ajunge să arate ca celebra păpușă Barbie.

Potrivit antena3.ro, frumoasa de la Hollywood, Margot Robbie, nu s-a pregătit doar mental pentru rolul său principal din filmul Barbie, ci și fizic, urmând un regim alimentar specific. Actrița a ales să consume o serie de alimente ce au ajutat-o să aibă o siluetă de invidiat, dar și o piele strălucitoare și sănătoasă.

Astfel, Margot Robbie a avut următoarele obiceiuri alimentare:

             1. Alimente fermentate pentru o piele perfectă:

Conform specialistei în îngrijirea pielii, Jasmina Vico, Margot a inclus în dieta sa alimente fermentate precum kimchi, kefir, varză murată și altele. Acestea nu numai că îmbunătățesc digestia și echilibrează sistemul imunitar, dar asigură și o mai bună absorbție a nutrienților.

             2. Fructe de pădure pentru protecție și vitalitate:

Fructele de pădure sunt o sursă bogată de vitamine, antioxidanți și minerale. Efectul lor protector asupra pielii și capacitatea de a combate inflamațiile le fac un aliat de nădejde în dieta oricui.

        3.Ceai de armurar pentru un ficat sănătos:

Acest ceai nu doar că sprijină sănătatea ficatului, dar aduce și beneficii antioxidante și antiinflamatorii, ajutând la digestie.

            4. Un mic dejun sățios și nutritiv:

Margot își începe ziua cu un toast cu avocado, brânză halloumi la grătar și bacon în stil australian, oferindu-i energie și nutrienți esențiali pentru o zi plină.

            5. Gătitul acasă, cheia unui regim sănătos:

Margot Robbie preferă mâncarea gătită acasă, evitând capcanele alimentelor procesate sau cu un conținut ridicat de grăsimi și zahăruri din restaurante, potrivit csid.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Subiecte în articol: margot robbie barbie dieta
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri