Jurnalul.ro Ştiri Locale Mașina președintelui LPF, Gino Iorgulescu, impact mortal cu un tren de marfă

Mașina președintelui LPF, Gino Iorgulescu, impact mortal cu un tren de marfă

Un şofer a murit după ce a intrat cu autoturismul într-un tren de marfă la trecerea la nivel cu calea ferată între comunele Tariverde şi Mihai Viteazu. Accidentul a avut loc vineri seară, în jurul orei 20,30. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, Anca Chiriţă, accidentul a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată, unde autoturismul a lovit un tren marfar care se deplasa de la Medgidia către Tulcea, scrie Agerpres."La locul accidentului au fost mobilizate un echipaj de descarcerare, o autospecială a ISU Dobrogea de la Staţia Midia şi o ambulanţă de la SAJ Tulcea. Potrivit primelor informaţii, este vorba despre o singură victimă, şoferul care a provocat accidentul, al cărui corp a fost grav mutilat în urma impactului", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU. 

Verificarea autoturismului în baza de date a produs frisoane, mai alea în lumea fotbalului, unde ştirea s-a propagat imediat. Bolidul de lux aparţine lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. După câteva telefoane, suspiciunile privind prezenţa fostului internaţional la volan s-au spulberat. Gino Iorgulescu i-a dat maşina bodyguardului său, Cătălin Dan Gemănar, pentru o deplasare la Tulcea. Fost SPP-ist, Gemănar era angajat ca director tehnic la LPF, scrie prosport.ro.

Subiecte în articol: şofer tren accident
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri