Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Mesaj Netflix despre Insula Iubirii, devenit viral pe rețelele sociale. Cooperativa de Energie: "Nu mai furați curent! Vedem aici o comunitate de glumeți"

Mesaj Netflix despre Insula Iubirii, devenit viral pe rețelele sociale. Cooperativa de Energie: "Nu mai furați curent! Vedem aici o comunitate de glumeți"

de Redacția Jurnalul    |   

Marea finală Insula Iubirii, de miercuri seară, de la Antena 1, a stârnit comentarii și glume pe rețelele sociale după o postare ironică publicată pe contul Netflix de Facebook.

Mesajul a declanșat reacții amuzante, din partea mai multor branduri, persoane publice, politicieni și instituții, precum MAI, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Comisia Europeană.

Postarea a devenit virală iar oamenii au început să o distribuie și pe alte platforme, potrivit Antena3 CNN.

Netflix a revenit joi dimineață, cu un mesaj: „Ne cerem scuze sau cu plăcere și bună dimineața la cafeluță la toți adminii și social media managers care au avut o seară și noapte cel puțin provocatoare.”

„Să nu spargi TV-ul diseară la bonfire. Mai ai filme de văzut, seriale de binge-uit și personaje de iubit.”, a fost postarea Netflix. 

Iată câteva dintre comentarii:

Comisia Europeană în RomâniaTocmai de aceea, în UE a fost adoptată Directiva privind dreptul la reparare.

Greenpeace România: Dacă nu-l spargi când vezi cum seacă râurile și se taie pădurile, nu-l mai spargi deloc. Oricum, nu vrei să faci deșeuri.

Cooperativa de Energie: Nu mai furați curent! Vedem aici o comunitate de glumeți, dacă vreți o comunitate de energie vǎ aşteptăm!

IGSU - Inspectoratul General pentru Situații de Urgență: Oare să intervenim cu apă sau să lăsăm drama să ardă până la final? 

 

Ministerul Afacerilor Interne: Lăsați televizoarele în pace! Pentru cine vrea adrenalină, facem angajări și vă arătăm cum se sparg ușile la 6 dimineața… ușile acelea care chiar merită! Pentru informații accesează hub-ul de servicii al MAI - https://hub.mai.gov.ro/ - secțiunea Carieră MAI.

Echipa națională de fotbal a României: Să aveți în vedere, dacă îl spargeți, că nu mai sunt foarte multe bilete la meciul cu Lituania. E primul meci acasă cu Mircea Lucescu selecționer. Și GeneratiaDeSuflet are băieți frumoși 

 

 

Elena Lasconi: Televizoarele pot fi înlocuite, dar timpul nostru nu. Hai să-l folosim pentru a construi o țară care să ne reprezinte cu adevărat!

Temptation Island - Insula Iubirii: Conexiunea cu TV-ul tău nu poate fi distrusă. Începe Asia Express duminică, dragă Netflix

eMAG: Nu încurajăm risipa, dar dacă - de exemplu - sare pisica pe ecran și-l dărâmă fix când se conectează Andrei la univers, nu vă dezahardați. Avem noi

Kaufland Romania: Știm că probabil bârfele 

(a se citi dezbaterile serioase și importante) vor dura până la "sampset", așa că, you know, suntem aici și Kaufland Livrează tot ce ai nevoie! Să aruncăm doar cu popcorn către televizor, bine?

OMV Filling Stations: La datorie pentru cei care vor să-și ia câmpii după episodul de azi și trebuie să alimenteze înainte

Crucea Roșie Română - Filiala Sector 4: Dacă cineva s-a ars la bonfire suntem noi aici să acordăm Primul Ajutor.

Polițiștii au umor: Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare a unui bun aparținând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum și înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Mai bine iubiți personaje. Dar nu cu "Manuela".

Vița de Vie: De-aia e bine să ai mai multe televizoare în casa. Câte televizoare, Adrian Despot?

Subiecte în articol: netflix Insula iubirii viral
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri