Jurnalul.ro Cultură Muzica Mii de 'Swifties' au urmărit concertul susţinut de Taylor Swift la Munchen de pe un deal

Mii de 'Swifties' au urmărit concertul susţinut de Taylor Swift la Munchen de pe un deal

de Redacția Jurnalul    |   

Mii de fani au urmărit showul de sâmbătă, de la Munchen, al cântăreţei Taylor Swift de pe un deal din afara stadionului unde superstarul american a susţinut unul dintre ultimele sale concerte în Germania, în cadrul turneului "Eras Tour", relatează duminică agenţia DPA.

"Mă bucur să vă văd', a strigat Swift în germană mulţimii prezente pe Olympiastadion din Munchen, când şi-a făcut apariţia pe scenă, în jurul orei locale 19:30, stârnind o reacţie care a zguduit arena.

Taylor Swift le-a mulţumit celor 74.000 de fani pentru prezenţă. "Mulţumim că aţi venit alături de noi", a spus ea în limba engleză.

Vedeta a salutat, de asemenea, miile de "Swifties" care s-au adunat pe un deal cu vedere la stadion, situat într-un parc din apropiere, în speranţa de a se bucura de concert, chiar şi de la distanţă. "Avem oameni într-un parc din afara stadionului, mii de oameni care ascultă de acolo", a spus cântăreaţa.

Swift a mai cântat în Germania, în turneu, în urmă cu nouă ani.

Turneul ei global "Eras Tour" a început în martie 2023, iar biletele la spectacole s-au epuizat în doar câteva minute.

Superstarul a susţinut primul concert din etapa germană a turneului său în oraşul Gelsenkirchen din vestul ţării, săptămâna trecută.

La Munchen, fanii au îndurat înaintea concertului temperaturi de aproape 32 de grade Celsius. Unele persoane au leşinat, însă poliţia nu a putut preciza numărul acestora.

Pentru a-i ajuta pe "Swifties" să îndure căldura, organizatorii concertului au distribuit mii de folii termice de urgenţă şi "cantităţi uriaşe de apă".

Spre sfârşitul concertului, o briză răcoritoare a suflat pe stadion, iar Swift a interpretat ultima piesă, "Karma", dansând în ploaia de vară din Munchen.

Swift va susţine duminică ultimul său concert de la Munchen.

AGERPRES

Subiecte în articol: taylor swift concert
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri