Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat înjunghiat de un copil de 13 ani, în Capitală, după un conflict în tramvai

Bărbat înjunghiat de un copil de 13 ani, în Capitală, după un conflict în tramvai

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat de 50 de ani a fost înjunghiat în Capitală, de un copil de 13 ani, însoțit de un altul de 15 ani. Incidentul vine după un conflict în tramvai.

Marți după-amiază, un bărbat de 50 de ani a fost înjunghiat în spate de un copil de 13 ani. Evenimentul s-a produs în Sectorul 2 al Capitalei. Cuțitul folosit de agresor a rămas înfipt în spatele victimei.

Bărbatul a fost dus la Spitalul Clinic de Urgență București, fiind supus mai multor intervenții chirurgicale. În prezent, acesta este în afara oricărui pericol.

În urma investigației, polițiștii au stabilit că victima, copilul de 13 ani și un alt minor în vârstă de 15 ani care îl însoțea pe cel din urmă se aflau în tramvai, iar între cei trei ar fi început o ceartă.

În momentul în care cei trei au coborât în stația de tramvai, minorul de 15 ani l-ar fi împins pe bărbatul de 50 de ani cu piciorul, iar minorul de 13 ani, aflat în spatele victimei, l-ar fi înjunghiat. Ulterior, copiii au fugit, fiind găsiți seara.

Minorii nu ar fi la prima abatere, aceștia fiind cercetați de furt dintr-o unitate comercială din Sectorul 2, în cadrul unui alt dosare penal aflat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București.

Minorul de 13 ani se afla în grija unui centru de plasament de la DGASPC Sector 3, iar din 15.08.2024 figura ca plecat voluntar din centru. Minorul a abandonat școala, având doar două clase, iar mama sa se află în străinătate.

Potrivit Codului de procedură penală, minorii cu vârsta de până la 14 ani nu răspund penal, astfel că autorul tentativei de omor a fost dus în custodia reprezentanților DGASPC Sector 3, informează compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

(sursa: Mediafax)

I

Subiecte în articol: minori agresiune tentativa de crima
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri