Jurnalul.ro Timp liber Monden Moștenirea URIAȘĂ lăsată de Matthew Perry. Surpriză la deschiderea testamentului

Moștenirea URIAȘĂ lăsată de Matthew Perry. Surpriză la deschiderea testamentului

de Redacția Jurnalul    |   

Testamentul actorului Matthew Perry a fost deschis. Acesta a murit la 54 de ani, ca urmare a unei supradoze de medicament pentru depresie și anxietate.

Testamentul lui Matthew Perry a fost deschis. Cui a lăsat moștenire averea de peste 120 milioane de dolari

El este cunoscut mai ales pentru rolul din serialul  "Friends" dar s-a confruntat de-a lungul timpului cu dependența de droguri, alcool și analgezice.

Averea sa este estimată la circa 120 de milioane de dolari, dintre care 1 milion de dolari i-a lăsat unui fond pe care l-a înființat. 

Acesta și-a întocmit testamentul în anul 2009 și prevede că jumătate din bani vor reveni părinților și surorii sale vitrege iar cealaltă jumătate fostei iubite, Rachell Dunn, de care s-a despărțit în 2005. 

În mod paradoxal, actorul din "Friends" a specificat în testament că, în eventualitatea în care avea să devină tată, nu vrea să lase nimic copiilor săi.

Actorul din "Friends" a murit de supradoză cu ketamină, la vârsta de 54 de ani, pe 28 octombrie 2023.

Conform medicului legist Raffi Djabourian,"la nivelurile ridicate de ketamină găsite în mostrele de sânge post-mortem, principalele efecte letale ar fi atât suprastimularea cardiovasculară, cât şi depresia respiratorie".

"Înecul contribuie ca urmare a probabilităţii scufundării în piscină după ce şi-a pierdut conştienţa; boala arterială coronariană contribuie din cauza exacerbării efectelor miocardice induse de ketamină asupra inimii".

Cauza morţii a fost făcut publică la câteva zile după ce actrița Jennifer Aniston a dezvăluit că discutase cu el prin mesaje în dimineaţa zilei în care a murit.

În timpul vieţii, actorul a vorbit deschis despre lupta sa cu abuzul de substanţe şi dependenţă, şi a înfiinţat chiar un adăpost pentru bărbaţii care se confruntă cu probleme similare.

După dispariţia sa, a fost înfiinţată în numele său o fundaţie care îşi propune să îi ajute pe cei care se luptă cu dependenţa de substanţe, potrivit antena3CNN.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Subiecte în articol: mathew perry testament mostenire
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri